Η Δωδώνη... παγώνει το χρόνο με 4 νέες μοναδικές γεύσεις παγωτού

Θυμίζοντάς μας τα καλοκαίρια που μεγάλωναν ανάλογα με το πόσα παγωτά μετρούσαμε.

19 Ιουνίου 2024

Όπως κάθε χρόνο πιστή στην παράδοση που θέλει να προσθέτει νέες γεύσεις στην γκάμα των 47, μετρώντας πάνω από 200 γεύσεις από το 1967 έως σήμερα, δίνει το επίσημο κάλεσμα για το φετινό μέτρημα των παγωτών του καλοκαιριού. Η δωδώνη, μια από τις παλαιότερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής παγωτού και σταθερά στις πρώτες προτιμήσεις των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών παράγει παγωτό από πιστοποιημένο 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, όπως φρέσκια κρέμα γάλακτος, φρέσκους κρόκους αβγού, αληθινά φρούτα και ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας.

Η Δωδώνη... παγώνει το χρόνο με 4 νέες μοναδικές γεύσεις παγωτού

Επιπλέον με την ήπια θερμική επεξεργασία του παγωτού (παστερίωση) οι βιταμίνες που φυσικώς περιέχονται στο γάλα, τα αυγά και την κρέμα γάλακτος, διατηρούνται και έτσι ο καταναλωτής λαμβάνει την ίδιες βιταμίνες (A, Β, Ε, D και ασβέστιο) που περιέχονται στις πολύ καλής ποιότητας πρώτες ύλες.

δωδωνη

Φέτος η δωδώνη ξεχωρίζει με δύο μοναδικές vegan γεύσεις που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις μιας και διαφέρουν από τις κλασσικές που κυκλοφορούν στην αγορά. Αντικαθιστώντας το γάλα με ρόφημα βρόμης, (Nο 1 επιλογή όσων καταναλώνουν φυτικά ροφήματα) και το 50 % των λιπαρών με φυτικές ίνες έχει δημιουργήσει vegan προϊόντα με απροσδόκητα απίθανη γεύση που είναι πηγή φυτικών ινών. H μοναδική γκρι Bανίλια Μαδαγασκάρης με φυσικό άρωμα βανίλιας Μαδαγασκάρης και ενεργό φυτικό άνθρακα με τις γνωστές αποτοξινωτικές ιδιότητες φέτος έγινε vegan. Η άλλη healthy έκπληξη του καλοκαιριού είναι η Vegan Μόκα. Eκρηκτική γεύση παγωτού μόκα με γεύση καφέ και νιφάδες από soya αρωματισμένες με καφέ. Φυσικά, δεν θα άφηνε εκτός τους λάτρεις των κλασικών αλλά και εκλεπτυσμένων γεύσεων παγωτού με την πλούσια υφή και τη γεμάτη γεύση.

δωδωνη

Το υπέροχο βρετανικό επιδόρπιο έγινε παγωτό από τη δωδώνη και το όνομα αυτού… Banoffee! Παγωτό μπανάνα, με τραγανά κομμάτια μπισκότου digestive και λαχταριστή ρίπλα από μπισκότο καραμέλας. Η γεύση αγγίζει το "απόλυτο" αν το συνδυάσετε με κομμάτια φρέσκιας μπανάνας και σιρόπι butterscotch. Τέλος, μια γεύση - ωδή στο φρούτο και όχι σορμπέ. Mango-Πορτοκάλι και η μέρα μπορεί να αρχίσει και να τελειώσει με αυτό. Παγωτό μάνγκο με πλούσιο σιρόπι από πορτοκάλι και κομμάτια πορτοκαλιού βουτηγμένα σε σιρόπι.

δωδωνη

Η "δωδώνη", σήμερα 58 χρόνια μετά, εξακολουθεί να "παγώνει" το χρόνο θυμίζοντάς μας τα καλοκαίρια που μεγάλωναν ανάλογα με το πόσα παγωτά μετρούσαμε. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ποιοτικές και αναγνωρίσιμες ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες της χώρας, παραμένοντας πιστή στις αξίες της παράδοσης αλλά και της πρωτοπορίας, της ποιότητας, της αγνότητας και του σεβασμού προς τους καταναλωτές που τιμούν με την εμπιστοσύνη τους το ελληνικό "Θεϊκό Παγωτό”.

δωδωνη

Ο πειρασμός ενός αυθεντικού παγωτού Δωδώνη που παραμένει μια από τις πιο αγνές και απολαυστικές καθημερινές συνήθειες των παιδικών μας χρόνων αλλά και η πιο ασφαλής επιλογή για εμάς και τα παιδιά μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα

Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Όλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς

Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Αυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο

Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Πίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;

Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Αυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα

Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.

Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις

"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.

Γραφει Νικη Κοντομηνα