
Για brunch, στο μέρος που δημιούργησε την τάση στην Αθήνα
Από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, το brunch σερβίρεται και πάλι στα εστιατόρια NEW Taste και Art Lounge του NEW Hotel με ανανεωμένο μενού.
Το NEW Hotel αποτέλεσε ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία της πόλης που καθιέρωσαν με τον πιο επιτυχημένο τρόπο το γεύμα που έμελλε να δημιουργήσει τη νέα τάση στις γαστρονομικές συνήθειες των Αθηναίων και των επισκεπτών της πρωτεύουσας - ουσιαστικά, σχεδόν 10 χρόνια πριν, καλό brunch στην Αθήνα σέρβιραν πρώτα το προαναφερθέν σποτ και το Nixon, στον Κεραμεικό. Το φημισμένο brunch του NEW λοιπόν πραγματοποιεί την αναμενόμενη επανεκκίνησή του, υποσχόμενο να προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Παράλληλα, επιθυμεί να μας υπενθυμίσει γιατί η συγκεκριμένη συνήθεια εξελίχθηκε σε λατρεία.
Επιστροφή στις νόστιμες Κυριακές
Μία πλούσια ποικιλία από homemade viennoiseries, μαζί με τα σπιτικά αρτοσκευάσματα που αποτελούν διαχρονικά αγαπημένη επιλογή των επισκεπτών του εστιατορίου είναι μόνο κάποιες από τις αφορμές για τη νόστιμη επιστροφή στην οδό Φιλελλήνων.
Αλλά δεν είναι τα μόνα, καθώς το ανανεωμένο μενού με την υπογραφή του Executive Chef των YES! Hotels, Μπάμπη Κουντούρη, διατηρεί τα all time classics λαχταριστά Eggs Benedict, τα αφράτα Pancakes, το απολαυστικό NEW Taste burger, τα ζεστά donuts με σάλτσα ζεστής σοκολάτας και το Bloody Mary Selection. Παράλληλα παρουσιάζονται και νέες προσθήκες που θα εντυπωσιάσουν.



Το brunch του NEW επαναφέρει τη μοναδική εμπειρία του γεύματος μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού, κάνοντας νοστιμότερα τα Σαββατοκύριακά μας, σε ένα από τα σημεία που ξεκίνησαν την απόλυτη τάση στην Αθήνα.
> Διάβασε ακόμη: Γιατί το Noma αναδείχθηκε καλύτερο εστιατόριο του πλανήτη και ποιο είναι το μέλλον του ελληνικού fine dining, σύμφωνα με τους κορυφαίους Έλληνες σεφ
Το NEW Hotel, με τοποθεσία στην είσοδο της Πλάκας, διακρίνεται για το ιδιαίτερο design του, το οποίο έχουν επιμεληθεί το βραβευμένο δίδυμο Βραζιλιάνων σχεδιαστών, Fernando και Humberto Campana σε συνεργασία με φοιτητές αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.
Info
NEW Hotel, Φιλελλήνων 16 και Ναυάρχου Νικοδήμου 1, Σύνταγμα
Σάββατο και Κυριακή, 12.00 – 17.00, μόνο με κρατήσεις
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3273170
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα
Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΌλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς
Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο
Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;
Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΑυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα
Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.
Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις
"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.
Γραφει Νικη Κοντομηνα