Για brunch, στο μέρος που δημιούργησε την τάση στην Αθήνα

Από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, το brunch σερβίρεται και πάλι στα εστιατόρια NEW Taste και Art Lounge του NEW Hotel με ανανεωμένο μενού.

Το NEW Hotel αποτέλεσε ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία της πόλης που καθιέρωσαν με τον πιο επιτυχημένο τρόπο το γεύμα που έμελλε να δημιουργήσει τη νέα τάση στις γαστρονομικές συνήθειες των Αθηναίων και των επισκεπτών της πρωτεύουσας - ουσιαστικά, σχεδόν 10 χρόνια πριν, καλό brunch στην Αθήνα σέρβιραν πρώτα το προαναφερθέν σποτ και το Nixon, στον Κεραμεικό. Το φημισμένο brunch του NEW λοιπόν πραγματοποιεί την αναμενόμενη επανεκκίνησή του, υποσχόμενο να προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Παράλληλα, επιθυμεί να μας υπενθυμίσει γιατί η συγκεκριμένη συνήθεια εξελίχθηκε σε λατρεία.

Επιστροφή στις νόστιμες Κυριακές

Μία πλούσια ποικιλία από homemade viennoiseries, μαζί με τα σπιτικά αρτοσκευάσματα που αποτελούν διαχρονικά αγαπημένη επιλογή των επισκεπτών του εστιατορίου είναι μόνο κάποιες από τις αφορμές για τη νόστιμη επιστροφή στην οδό Φιλελλήνων.

Αλλά δεν είναι τα μόνα, καθώς το ανανεωμένο μενού με την υπογραφή του Executive Chef των YES! Hotels, Μπάμπη Κουντούρη, διατηρεί τα all time classics λαχταριστά Eggs Benedict, τα αφράτα Pancakes, το απολαυστικό NEW Taste burger, τα ζεστά donuts με σάλτσα ζεστής σοκολάτας και το Bloody Mary Selection. Παράλληλα παρουσιάζονται και νέες προσθήκες που θα εντυπωσιάσουν.

Για brunch, στο μέρος που δημιούργησε την τάση στην Αθήνα
BRUNCH ΣΤΟ NEW HOTEL - Ο ΣΕΦ ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ
BRUNCH ΣΤΟ NEW HOTEL - Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ NEW TASTE

Το brunch του NEW επαναφέρει τη μοναδική εμπειρία του γεύματος μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού, κάνοντας νοστιμότερα τα Σαββατοκύριακά μας, σε ένα από τα σημεία που ξεκίνησαν την απόλυτη τάση στην Αθήνα.

> Διάβασε ακόμη: Γιατί το Noma αναδείχθηκε καλύτερο εστιατόριο του πλανήτη και ποιο είναι το μέλλον του ελληνικού fine dining, σύμφωνα με τους κορυφαίους Έλληνες σεφ

Το NEW Hotel, με τοποθεσία στην είσοδο της Πλάκας, διακρίνεται για το ιδιαίτερο design του, το οποίο έχουν επιμεληθεί το βραβευμένο δίδυμο Βραζιλιάνων σχεδιαστών, Fernando και Humberto Campana σε συνεργασία με φοιτητές αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

 

 

 


Info

NEW Hotel, Φιλελλήνων 16 και Ναυάρχου Νικοδήμου 1, Σύνταγμα
Σάββατο και Κυριακή, 12.00 – 17.00, μόνο με κρατήσεις
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3273170

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.

Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια

Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Από τους Πεύκους της Ρόδου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Ένα εστιατόριο-διαμάντι σερβίρει για ένα βράδυ στη Γλυφάδα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.