Για brunch, στο μέρος που δημιούργησε την τάση στην Αθήνα

Από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, το brunch σερβίρεται και πάλι στα εστιατόρια NEW Taste και Art Lounge του NEW Hotel με ανανεωμένο μενού.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 14 Οκτωβρίου 2021

Το NEW Hotel αποτέλεσε ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία της πόλης που καθιέρωσαν με τον πιο επιτυχημένο τρόπο το γεύμα που έμελλε να δημιουργήσει τη νέα τάση στις γαστρονομικές συνήθειες των Αθηναίων και των επισκεπτών της πρωτεύουσας - ουσιαστικά, σχεδόν 10 χρόνια πριν, καλό brunch στην Αθήνα σέρβιραν πρώτα το προαναφερθέν σποτ και το Nixon, στον Κεραμεικό. Το φημισμένο brunch του NEW λοιπόν πραγματοποιεί την αναμενόμενη επανεκκίνησή του, υποσχόμενο να προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Παράλληλα, επιθυμεί να μας υπενθυμίσει γιατί η συγκεκριμένη συνήθεια εξελίχθηκε σε λατρεία.

Επιστροφή στις νόστιμες Κυριακές

Μία πλούσια ποικιλία από homemade viennoiseries, μαζί με τα σπιτικά αρτοσκευάσματα που αποτελούν διαχρονικά αγαπημένη επιλογή των επισκεπτών του εστιατορίου είναι μόνο κάποιες από τις αφορμές για τη νόστιμη επιστροφή στην οδό Φιλελλήνων.

Αλλά δεν είναι τα μόνα, καθώς το ανανεωμένο μενού με την υπογραφή του Executive Chef των YES! Hotels, Μπάμπη Κουντούρη, διατηρεί τα all time classics λαχταριστά Eggs Benedict, τα αφράτα Pancakes, το απολαυστικό NEW Taste burger, τα ζεστά donuts με σάλτσα ζεστής σοκολάτας και το Bloody Mary Selection. Παράλληλα παρουσιάζονται και νέες προσθήκες που θα εντυπωσιάσουν.

Για brunch, στο μέρος που δημιούργησε την τάση στην Αθήνα
BRUNCH ΣΤΟ NEW HOTEL - Ο ΣΕΦ ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ
BRUNCH ΣΤΟ NEW HOTEL - Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ NEW TASTE

Το brunch του NEW επαναφέρει τη μοναδική εμπειρία του γεύματος μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού, κάνοντας νοστιμότερα τα Σαββατοκύριακά μας, σε ένα από τα σημεία που ξεκίνησαν την απόλυτη τάση στην Αθήνα.

> Διάβασε ακόμη: Γιατί το Noma αναδείχθηκε καλύτερο εστιατόριο του πλανήτη και ποιο είναι το μέλλον του ελληνικού fine dining, σύμφωνα με τους κορυφαίους Έλληνες σεφ

Το NEW Hotel, με τοποθεσία στην είσοδο της Πλάκας, διακρίνεται για το ιδιαίτερο design του, το οποίο έχουν επιμεληθεί το βραβευμένο δίδυμο Βραζιλιάνων σχεδιαστών, Fernando και Humberto Campana σε συνεργασία με φοιτητές αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

 

 

 


Info

NEW Hotel, Φιλελλήνων 16 και Ναυάρχου Νικοδήμου 1, Σύνταγμα
Σάββατο και Κυριακή, 12.00 – 17.00, μόνο με κρατήσεις
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3273170

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πιάτα που πρέπει να φας στα εστιατόρια της Νάξου

Σύγχρονες και παραδοσιακές προτάσεις των Ναξιώτικων εστιατορίων που έχουν κάτι να πουν.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

JAYONT, ένας μυστικός παράδεισος στη Μύκονο

Ένας ζωντανός μύθος του νησιού, που μπορείς σήμερα να επισκεφθείς.

Premium κρεατοφαγία και το καλοκαίρι στο Beefbar

All time classic πιάτα, δημοφιλείς κοπές, στιλάτος χώρος, signature cocktails και ωραία θέα συνθέτουν το θερινό μωσαϊκό στη Βουλιαγμένη.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η Lucinda σε βγάζει για πίτσα στον Χολαργό

Αντώνης Δρακουλαράκος, Κυριάκος Λιοδάκης και Δημοσθένης Κουβαράκης υπογράφουν ένα από τα πιο viral εστιατόρια των τελευταίων μηνών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ο Nobu Matsuhisa μαγειρεύει ακόμη με την καρδιά του

Μία κουβέντα με τον αυτοκράτορα της ιαπωνικής κουζίνας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Στην Αθήνα, για κορυφαίο παγωτό

Τα μέρη που -μετά το brain freeze- θα σε κάνουν να νιώσεις ευτυχισμένος.

Γραφει Μπαμπης Δουκας