Εδώ και λίγα χρόνια, οι λάτρεις της καρνιβορικής γαστρονομίας έχουν βάλει μία πινέζα στον χάρτη του καλού κρέατος στην Αθήνα στη γειτονιά του Κορυδαλλού. Βλέπεις, το Steak Alive είναι από μόνο του ένας πολύ νόστιμος λόγος για να βρεθείς στα πέριξ του Πειραιά.

Στο σωστό μέρος για καλό κρέας

Εκεί όπου η οδός Κρήτης συναντά εκείνη του Αγίου Γεωργίου, το  όμορφα διατηρημένο νεοκλασικό των '30s, με τις art deco γραμμές, το ασπρόμαυρο πλακάκι και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, δε χρειάζεται πολύ χρόνο για να κεντρίσει την προσοχή σου, ενώ σχεδόν αμέσως θα νιώσεις εξαιρετικά οικεία στους χώρους του. 

Το vibe είναι ευχάριστο, το service εξαιρετικό και γενικότερα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να περάσεις κάτι παραπάνω από ευχάριστα το χρόνο σου εδώ. Αλλά η αληθινή εμπειρία του Steak Alive ξεκινά από την πρώτη στιγμή που κάποιο ή κάποια από τα εδέσματά του θα προσγειωθούν στο τραπέζι σου. 

Αρχικά, τα ευφάνταστα ορεκτικά και οι δροσερές σαλάτες του. Και έπειτα, η κρεάτινη όψη του νομίσματος που είναι άλλωστε και το βαρύ χαρτί του εστιατορίου. 

Οι μοσχαρίσιες κοπές (hanger, picanha, T-bone, μάγουλα, Tomahawk κ.α.) καλύπτουν και με το παραπάνω τις απαιτήσεις και του πιο θαρραλέου κρεατοφάγου, ενώ την προσοχή σου αξίζουν και τα πληθωρικά burgers. 

Στα plus και η πολύ προσεκτικά επιλεγμένη λίστα των κρασιών, όπως επίσης και τα καλοφτιαγμένα γλυκά.

 


Info

Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός
Τηλ. 210 4952000
Facebook: STEAK ALIVE
Instagram: steakaliveathens

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.