Τί συνδέει τον Αμερικάνικο Νότο με την Ελλάδα; Εκτός από το Po’ Boys που φέρνει τους δύο προορισμούς κοντά, η απάντηση είναι η Τσικνοπέμπτη. Το κρέας έχει την τιμητική του και το Po’ Boys δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την παραδοσιακή γαστρονομική φιέστα. Στο φετινό μενού πρωταγωνιστούν η προβατίνα και η γουρουνοπούλα σε εκδοχή Po’ Boys.

Κατευθείαν από το smoker, το κρέας καπνίζεται για 10 ώρες πριν προσγειωθεί στο πιάτο σε μερίδα ή ανάμεσα σε λαχταριστά ψωμάκια burger ή Po’ Boy.

Τα "κλασσικά" συνοδευτικά της ημέρας αντικαθίστανται από White BBQ, καραμελωμένα κρεμμύδια, καπνιστή ketchup και λιωμένα τυριά (για τη γουρονοπούλα) και από Dijonnaise mayo, κρέμα μετσοβόνε, γλάσο από Bourbon και ρόκα baby (για την προβατίνα).

Tα Tsiknopempti Σπέσιάλς συμπληρώνονται από extra πιάτα to share όπως πατάτες φούρνου με πικάντικο καπνιστό χοιρινό λουκάνικο, καραμελωμένα κρεμμύδια και κασέρι Ξάνθης, πεϊνιρλί στα κάρβουνα με κασέρι Ξάνθης, σουτζούκι και πικάντικη σάλτσα από ψητή πιπεριά Φλωρίνης και elotes - ψητό καλαμπόκι στα κάρβουνα, με κρέμα από chili, lime πάπρικα, σκόρδο και μαλακό τυρί.

Όσο για τη μπύρα, ο μακρύς κατάλογος με 40 ετικέτες από ελληνικές μικροζυθοποιίες είναι το καλύτερο pairing για την ημέρα.

Ρίξε μία ματιά και στο μενού:

 


Info

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
Tηλ. 210 3234672 - 210-323467