
DB One: Το επόμενο καρνιβορικό hit της Αθήνας
Σύντομα όλοι θα μιλούν για το ολοκαίνουριο premium steak house της πόλης, με την υπογραφή του Ulas Tunc.

Είναι γεγονός πως στην εστιατορική Αθήνα, το καλό κρέας κάνει πάντοτε γκελ και αποτελεί μία διαχρονικά αγαπημένη επιλογή. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για εκείνα τα καλοφτιαγμένα μέρη, που είναι προσεγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και διαθέτουν ένα απροσποίητα κοσμοπολίτικο ύφος, δίχως να είναι απρόσωπα. Ακριβώς πάνω σε όλα τα προαναφερθέντα κουτάκια θα τικάρει το DB One.
Στη Γλυφάδα για το DB One
Πρόκειται για ένα premium steak house που καταφθάνει προσεχώς στη Γλυφάδα, με την υπογραφή του Ulas Tunc (πρώην head chef του Nusr-Et σε Μύκονο και Ντουμπάι) και θα πραγματοποιήσει το αθηναϊκό του ντεμπούτο στις αρχές του ερχόμενου Μαρτίου, σύμφωνα πάντοτε με τον αρχικό προγραμματισμό των ανθρώπων του DB One.

Το high end σποτ θα τοποθετήσει στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος την ποιοτική κρεατοφαγία, με τον σεφ Tunc να έχει τη γενική επιμέλεια του όλου concept, συντονίζοντας μία εξαιρετικά εκπαιδευμένη στο πεδίο της καρνιβορικής γαστρονομίας ομάδα.
Το ολοκαίνουριο DB One θα στεγαστεί σε ένα ευρύχωρο και κομψά φροντισμένο εσωτερικό κοντά στην πλατεία Εσπερίδων, εκεί που η οδός Κύπρου συναντά την Ήρας. Από τις προθήκες του, ο επισκέπτης θα μπορεί να επιλέγει το κρέας της αρεσκείας του (από τις δημοφιλέστερες ιαπωνικές ράτσες μέχρι τις διασημότερες του δυτικού κόσμου αλλά και κάποιες προτάσεις-έκπληξη), πριν αυτό "επεξεργαστεί" καταλλήλως από τους ανθρώπους της κουζίνας, με απώτερο στόχο να φτάσει στο τραπέζι στην καλύτερη δυνατή υφή και, ασφαλώς, γεύση.

Πολύ μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στο κομμάτι του μπαρ, με τη λίστα των cocktails αλλά και την επιμέλεια της κάβας να φέρει μία σημαντική υπογραφή, ενώ focus θα υπάρξει και στο οινικό πεδίο, με μία πλούσια γκάμα ετικετών.
Περισσότερα προσεχώς.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).
Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι
Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.
Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα φετινά Όσκαρ των μαγείρων
Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards 2025.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΟ Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα
Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΑυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο
Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.
Γραφει Νικη Κοντομηνα