Κλασικές ταβέρνες αλλά και εστιατόρια με πιο δημιουργικό χαρακτήρα συνθέτουν μια πολυσχιδή γευστική θαλασσογραφία, όπου ολόφρεσκα ψάρια και όστρακα μεταφράζονται με απόλυτη δεξιοτεχνία σε θαλασσινή ευωχία. Διάσημες σπεσιαλιτέ και μερακλίδικοι μεζέδες συναντούν μικρούς οστρακοθησαυρούς που μοσχοβολούν ιώδιο, ενώ και μεγάλα ψάρια φτάνουν στο τραπέζι με το μαστόρικο άγγιγμα της σχάρας ή ως δαντελένια καρπάτσο και ωραία μαριναρισμένα σεβίτσε. Τα καλύτερα για την Καθαρά Δευτέρα.
Οι καλύτερες επιλογές από το Αθηνόραμα
Άν "ψάρωσες" δες τις καλύτερες επιλογές για την Καθαρά Δευτέρα και όχι μόνο από το athinorama.gr