Το nice n easy κάνει λίγο πιο νόστιμη την αθηναϊκή Ριβιέρα
Το organic bistro μόλις απέκτησε τη δική του γωνιά στο Astir Beach.
Το μάλλον ιδανικότερο σημείο της πρωτεύουσας για τους καλοκαιρινούς μήνες, το Astir Beach, απέκτησε μια ολόφρεσκη όσο και νόστιμη γωνιά, που φέρει τη σφραγίδα ποιότητας των nice n easy.
Στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης, λοιπόν, το nice n easy seaside μεταφέρει παρά θιν' αλός όλα εκείνα που το κατέστησαν μία από τις πιο ιδιαίτερες επιλογές για φαγητό στην Αθήνα.
Ο executive chef Χρήστος Αθανασιάδης και ο chef de cuisine Κώστας Φιλιππόπουλος, μένοντας πιστοί στην φιλοσοφία των nice n easy έχουν δημιουργήσει ένα δημιουργικό μενού Μεσογειακής κουζίνας, με αγνές και βιολογικές πρώτες ύλες.
Ικανοποιώντας σχεδόν κάθε προτίμηση, τα πιάτα του εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα γεύσεων, με organic πάντοτε προσανατολισμούς και ασφαλώς με νέες προτάσεις για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής, που μετατρέπουν σε γαστρονομική εμπειρία οποιοδήποτε γεύμα ή δείπνο.
Λαβράκι καρπάτσιο, ψητή κολοκύθα με χούμους και γύρη, tomahawk steak με ψητά λαχανικά, lamb shoulder με σαλάτα από μαυρομάτικα φασόλια αλλά και καλοφτιαγμένα sushi rolls & nigiri, καθώς και πλήθος άλλων συγκινούν κάθε ουρανίσκο, προτού το γεύμα ολοκληρωθεί με κάποια από τα θαυμάσια γλυκά, όπως η σούπα λευκής σοκολάτας με gluten free chocolate brownies.
Τα πιάτα πλαισιώνονται από μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων σε κρασιά και μπύρες από τοπικούς Έλληνες παραγωγούς, αλλά και signature cocktails.
Μάλιστα, σύντομα θα ξεκινήσει και την λειτουργία του το bar του nice n easy, που θα φιλοξενεί και μοναδικά parties δίπλα στη θάλασσα με guests κορυφαίους DJs, ξεκινώντας με τον DJ Valeron την Κυριακή 1 Ιουλίου.
Info
nice n easy seaside
Astir Beach, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8901625
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
5 συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ cucina contemporanea του Ovio
Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςCupola, για dolce vita στο Παγκράτι
Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα
Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.
Γραφει Γιαννης Σπανος