Με πολλή δουλειά και αγάπη για τη μαγειρική, ο Ανδρέας Μαυρομμάτης κατάφερε να κερδίσει ένα μεγάλο γαστρονομικό στοίχημα: να κάνει τις γκουρμέ λιχουδιές της Ελλάδας και της Κύπρου περιζήτητες στους Γάλλους. Ο σεφ θεωρείται πρωτοπόρος στην αναβάθμιση της ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό, χάρη στην εξαιρετικά δημιουργική εκδοχή της, που "σερβίρει” στους Γάλλους από το 1981, καταρρίπτοντας όλα τα κλισέ που την ακολουθούν.
Σήμερα, μαζί με τ' αδέλφια του Ευαγόρα και Διονύσιο είναι συνιδιοκτήτες της δημοφιλούς γαστρονομικής αλυσίδας "Maison Mavrommátis” με έδρα τη Γαλλία, που αριθμεί τέσσερα εστιατόρια στην "Πόλη του Φωτός”, ένα στην Κύπρο και εννέα delicatessen καταστήματα με ελληνικά και κυπριακά προϊόντα σε Παρίσι, Νίκαια και Μασσαλία. Η μεγαλύτερη αναγνώριση για τα τρία αδέλφια από την Κύπρο ήρθε στις 5 Μαρτίου 2018 όταν το "Le Mavromatis” πήρε το πρώτο αστέρι Michelin για ελληνική κουζίνα στο εξωτερικό, το οποίο συνεχίζει να διατηρεί.