Η Ben & Jerry’s ανακοίνωσε ότι ο πρώην quarterback του NFL, ο πολυσυζητημένος Colin Kaepernick, θα ενώσει τις δυνάμεις του με την εταιρεία των Jerry Garcia, Steven Colbert και Jimmy Fallon, προκειμένου να δημιουργήσουν μαζί μία νέα γεύση παγωτού που θα ονομάζεται Colin Kaepernick’s Change The Whirled. Το δημοφιλές brand από το Vermont θα λανσάρει την καινούρια γεύση το 2021.

Αυτή θα είναι ένα μείγμα από βουτυρένια βάση καραμέλας, με fudge chips και cookie swirls σοκολάτας. Η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε ουσιαστικά από ένα παπούτσι: Τον περασμένο Μάιο, η Nike κυκλοφόρησε ένα sneaker μαζί με την Ben & Jerry’s, το Chunky Dunky, που απευθυνόταν κυρίως στην κοινότητα του skateboarding, φέροντας τα χρώματα μίας από τις best sellers γεύσεις παγωτού. 

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις διατέθηκαν σε ευπαθείς ομάδες μέσω του Know Your Rights Foundation, που ο Kaepernick είχε δημιουργήσει μαζί με τη Nike. Επομένως, οι δύο πλευρές ήρθαν πιο κοντά και ξεκίνησαν τις συζητήσεις για το concept που σύντομα θα πραγματοποιηθεί. 

Το Change the Whirled είναι η πιο πρόσφατη έκφραση της σειράς ακτιβιστικών ενεργειών της Ben & Jerry’s, που τοποθετείται ανοιχτά υπέρ των αδυνάτων και του δικαίου σε κάθε ζήτημα της αμερικανικής κοινωνίας. Η γεύση προς τιμήν του Colin Kaepernick μάλιστα θα ενταχθεί στις μόνιμες επιλογές της εταιρείας.