Maison d' Olive: Μία κάβα ελαιολάδου στο Κολωνάκι

Το λάδι βρήκε το σπίτι του, στην πρώτη ελληνική Κάβα Ελαιόλαδου.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 24 Νοεμβρίου 2021

Τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της χώρας μας ξεχωρίζουν στους διεθνείς διαγωνισμούς, αποσπώντας βραβεία και κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Σχεδόν μοιραία λοιπόν προκύπτει η ανάγκη να υπάρξει ένας χώρος που θα συγκεντρώνει αρκετά από τα κορυφαία εξ' αυτών. Και κάπως έτσι, γεννήθηκε το Maison d’ Olive, η πρώτη ελληνική Κάβα Ελαιόλαδου.

100 και πλέον πιστοποιημένα και βραβευμένα ελαιόλαδα σε διεθνείς διαγωνισμούς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό περιλαμβάνει η συλλογή του Maison d’ Olive, διαθέσιμα  σε όλους για γευστική δοκιμή. Μεταξύ άλλων, μπορεί κανείς εδώ να βιώσει γευσιγνωσίες ελαιόλαδων με ειδικούς (olive oil tasting with the experts) και ταίριασμα ελαιόλαδου και φαγητού (olive oil pairing).

Πέραν της ολοκληρωμένης γκάμας των ελαιοκομικών προϊόντων σε όλες τις gourmet εκδοχές της, λειτουργεί παράλληλα και ένα εξαιρετικά ενημερωμένο τμήμα delicatessen ψυγείου και ραφιού που υποστηρίζει την κάβα ελαιόλαδου με σπάνιες γαστρονομικές λιχουδιές μικρών παραγωγών από την Ελλάδα αλλά και εισαγωγές από το εξωτερικό καθώς και μια πολύ επιλεκτική κάβα κρασιών (fine wines) και αποσταγμάτων.

> Διάβασε ακόμη: Η σημασία της λίστας ελαιολάδου στα ελληνικά εστιατόρια

Στη συλλογή περιλαμβάνονται ιδιαίτερες δημιουργίες καλλιτεχνών σε αποκλειστική συνεργασία με το Maison d’ Olive καθώς και  custom made καλάθια και συνθέσεις δώρων για προσωπικές και τις επαγγελματικές ιδιαίτερες στιγμές, σύμφωνα πάντα με το γούστο σας και το budget του καθενός.

 


Info

Ξανθίππου 7-9, Κολωνάκι
Τηλ. 211 7353912

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Updated μελομακάρονα με παλαιωμένο τσίπουρο

Οι κουραμπιέδες μόλις έχασαν τη μάχη των φετινών Χριστουγέννων.

Γραφει Tasty-guide.gr

Τα εστιατόρια της Αθήνας με Bib Gourmand

Τα γευστικά spots της πρωτεύουσας που ξεχωρίζουν για την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής το 2021, σύμφωνα με τον περίφημο οδηγό Michelin.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Πού τρώει και πίνει τώρα η Αθήνα

Εστιατόρια, μπαρ και μενού που δίνουν το στίγμα της γαστρονονικής Αθήνας αυτή τη στιγμή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ένα αυθεντικό ιταλικό panettone με ελληνική υπογραφή

Φτιαγμένο με εξαιρετικές πρώτες ύλες, καταφθάνει απευθείας από το Μιλάνο.

Γραφει Μπαμπης Δουκας