Maison d' Olive: Μία κάβα ελαιολάδου στο Κολωνάκι
Το λάδι βρήκε το σπίτι του, στην πρώτη ελληνική Κάβα Ελαιόλαδου.
Τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της χώρας μας ξεχωρίζουν στους διεθνείς διαγωνισμούς, αποσπώντας βραβεία και κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Σχεδόν μοιραία λοιπόν προκύπτει η ανάγκη να υπάρξει ένας χώρος που θα συγκεντρώνει αρκετά από τα κορυφαία εξ' αυτών. Και κάπως έτσι, γεννήθηκε το Maison d’ Olive, η πρώτη ελληνική Κάβα Ελαιόλαδου.
100 και πλέον πιστοποιημένα και βραβευμένα ελαιόλαδα σε διεθνείς διαγωνισμούς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό περιλαμβάνει η συλλογή του Maison d’ Olive, διαθέσιμα σε όλους για γευστική δοκιμή. Μεταξύ άλλων, μπορεί κανείς εδώ να βιώσει γευσιγνωσίες ελαιόλαδων με ειδικούς (olive oil tasting with the experts) και ταίριασμα ελαιόλαδου και φαγητού (olive oil pairing).
Πέραν της ολοκληρωμένης γκάμας των ελαιοκομικών προϊόντων σε όλες τις gourmet εκδοχές της, λειτουργεί παράλληλα και ένα εξαιρετικά ενημερωμένο τμήμα delicatessen ψυγείου και ραφιού που υποστηρίζει την κάβα ελαιόλαδου με σπάνιες γαστρονομικές λιχουδιές μικρών παραγωγών από την Ελλάδα αλλά και εισαγωγές από το εξωτερικό καθώς και μια πολύ επιλεκτική κάβα κρασιών (fine wines) και αποσταγμάτων.
> Διάβασε ακόμη: Η σημασία της λίστας ελαιολάδου στα ελληνικά εστιατόρια
Στη συλλογή περιλαμβάνονται ιδιαίτερες δημιουργίες καλλιτεχνών σε αποκλειστική συνεργασία με το Maison d’ Olive καθώς και custom made καλάθια και συνθέσεις δώρων για προσωπικές και τις επαγγελματικές ιδιαίτερες στιγμές, σύμφωνα πάντα με το γούστο σας και το budget του καθενός.
Info
Ξανθίππου 7-9, Κολωνάκι
Τηλ. 211 7353912
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη Κοντομηνα