Maison d' Olive: Μία κάβα ελαιολάδου στο Κολωνάκι

Το λάδι βρήκε το σπίτι του, στην πρώτη ελληνική Κάβα Ελαιόλαδου.

Τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της χώρας μας ξεχωρίζουν στους διεθνείς διαγωνισμούς, αποσπώντας βραβεία και κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Σχεδόν μοιραία λοιπόν προκύπτει η ανάγκη να υπάρξει ένας χώρος που θα συγκεντρώνει αρκετά από τα κορυφαία εξ' αυτών. Και κάπως έτσι, γεννήθηκε το Maison d’ Olive, η πρώτη ελληνική Κάβα Ελαιόλαδου.

100 και πλέον πιστοποιημένα και βραβευμένα ελαιόλαδα σε διεθνείς διαγωνισμούς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό περιλαμβάνει η συλλογή του Maison d’ Olive, διαθέσιμα  σε όλους για γευστική δοκιμή. Μεταξύ άλλων, μπορεί κανείς εδώ να βιώσει γευσιγνωσίες ελαιόλαδων με ειδικούς (olive oil tasting with the experts) και ταίριασμα ελαιόλαδου και φαγητού (olive oil pairing).

Πέραν της ολοκληρωμένης γκάμας των ελαιοκομικών προϊόντων σε όλες τις gourmet εκδοχές της, λειτουργεί παράλληλα και ένα εξαιρετικά ενημερωμένο τμήμα delicatessen ψυγείου και ραφιού που υποστηρίζει την κάβα ελαιόλαδου με σπάνιες γαστρονομικές λιχουδιές μικρών παραγωγών από την Ελλάδα αλλά και εισαγωγές από το εξωτερικό καθώς και μια πολύ επιλεκτική κάβα κρασιών (fine wines) και αποσταγμάτων.

> Διάβασε ακόμη: Η σημασία της λίστας ελαιολάδου στα ελληνικά εστιατόρια

Στη συλλογή περιλαμβάνονται ιδιαίτερες δημιουργίες καλλιτεχνών σε αποκλειστική συνεργασία με το Maison d’ Olive καθώς και  custom made καλάθια και συνθέσεις δώρων για προσωπικές και τις επαγγελματικές ιδιαίτερες στιγμές, σύμφωνα πάντα με το γούστο σας και το budget του καθενός.

 


Info

Ξανθίππου 7-9, Κολωνάκι
Τηλ. 211 7353912

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;

Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).

Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι

Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.

Ο Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα

Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Αυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο

Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα