Μπιφτέκι από μαμούθ, κι όμως γίνεται
Εταιρία καλλιέργειας κρέατος έφτιαξε κρέας από κύτταρα... Μαμούθ.
Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένας κεφτές από... μαμούθ που δημιουργήθηκε από εταιρία καλλιέργειας κρέατος, επαναφέροντας το "κρέας" εξαφανισμένων ζώων μέσα από κύτταρα.
Τι φανερώνει
Το έργο έχει ως στόχο να καταδείξει τις δυνατότητες της καλλιέργειας κρέατος, χωρίς να χρειάζεται η σφαγή των ζώων, και να αναδείξει τη σχέση μεταξύ της μεγάλης κλίμακας κτηνοτροφίας και της καταστροφής της άγριας ζωής, όπως και να δώσει λύσεις στην κλιματική αλλαγή.
Ο κεφτές από μαμούθ παράχθηκε από την Vow Food, μια αυστραλιανή εταιρεία, η οποία ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση στο καλλιεργημένο κρέας.
Η συνέχεια στο WomanToc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Πανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ cucina contemporanea του Ovio
Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςCupola, για dolce vita στο Παγκράτι
Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα
Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.
Γραφει Γιαννης Σπανος