Η Domino's πουλά τη μεγαλύτερη πίτσα όλων των εποχών

Με 4 διαφορετικές γεύσεις.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 19 Δεκεμβρίου 2018

Την ώρα που στα μέρη ετοιμαζόμαστε για Χριστούγεννα με κρύο, στην Αυστραλία έχουν καλοκαίρι. Και η Domino's γιορτάζει το γεγονός με την μεγαλύτερη πίτσα που έφτιαξε ποτέ - της έδωσε μάλιστα και το όνομα #OfficialPizzaOfSummer. Το μέγεθός της είναι τέτοιο που εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί δεν ήταν οι Αμερικάνοι εκείνοι που την σκέφτηκαν πρώτοι. Παρότι βρισκόμαστε περίπου 13.500 χιλιόμετρα μακριά της, ορίστε τι γνωρίζουμε γι΄αυτήν. 

Συνδυάζει τέσσερις διαφορετικές πίτσες

Εκτός αν είσαι πάρα πολύ γενναίος, η συγκεκριμένη πίτσα ενδείκνυται για παραπάνω από ένα άτομα. Γι' αυτό και διαχωρίζεται σε 4 διαφορετικές γεύσεις: Pepperoni, Supreme, BBQ Meatlovers και Hawaiian. Κάθε μία από αυτές είναι χωρισμένη σε τρία γιγαντιαία κομμάτια.

Η Domino's πουλά τη μεγαλύτερη πίτσα όλων των εποχών

Είναι διαθέσιμη σε περιορισμένες ποσότητες

Ή πιο σωστά σε πολύ περιορισμένες καθώς ένα κατάστημα μπορεί να φτιάξει μόλις 2 από αυτές τις πίτσες καθημερινά. Η Domino's μάλιστα απαιτεί προαναγγελία 24 ώρες πριν. 

Είναι πολύ μεγάλη για τον ντελιβερά

Ο ήχος από το παπάκι του παιδιού δεν ακούγεται για την περίπτωση της XL πίτσας κι αυτό γιατί το μήκος της (1,20 μ.) καθιστά σχεδόν αδύνατη τη μεταφορά της με δίτροχο. Οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να την παραλάβουν από το εκάστοτε κατάστημα. Προφανώς με φορτηγάκι.

ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΠΙΤΣΑ ΝΤΟΜΙΝΟΣ 1

Είναι σχετικά φθηνή

Κοστίζει 50 δολάρια Αυστραλίας, ένα ποσό που αντιστοιχεί σε €36. Αν υποθέσουμε πως ένα κομμάτι αντιστοιχεί σε ένα άτομο, τότε το κόστος που αναλογεί στον καθένα είναι €3. Καθόλου κακό deal. 

Η ελληνική Domino's λαμβάνει;

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ