Dream job: Ζητείται άτομο για να ταξιδεύει και να τρώει BBQ

Μία τέλεια, από κάθε άποψη, δουλειά.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά: Η εταιρεία Reynolds Wrap, που ειδικεύεται σε αλουμινόχαρτα και αλουμινένια σκεύη, αναζητά τον επόμενο Chief Grilling Officer της, ο οποίος θα ταξιδέψει σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής, αναζητώντας το τέλειο παϊδάκι και γενικότερα το ιδανικό ψητό κρέας. Για τις δύο εβδομάδες που θα διαρκέσει συνολικά το project, ο τυχερός που θα πάρει τη θέση, θα λάβει ως αμοιβή $10.000.

Μάλιστα, σε αυτή την ομολογουμένως δύσκολη αποστολή θα μπορεί να έχει μαζί του και ένα ακόμη άτομο της επιλογής του. Τα έξοδα ταξιδιών, διαμονής και φαγητού είναι καλυμμένα από την εταιρεία. Το προηγούμενο άτομο που βρέθηκε σε αυτή τη θέση, το καλοκαίρι του 2018, ήταν η Kari Blanks, που ταξίδεψε σε Νάσβιλ, Μέμφις, Κάνσας, Ντάλας και Όστιν, καταγράφοντας την εμπειρία της και παρουσιάζοντας τα φαγοπότια της μέσω social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kari blanks (@kblanks) on

Στις υποχρεώσεις του CGO -ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα τον Αύγουστο- είναι να αξιολογήσει τη γεύση και την ποιότητα συγκεκριμένων ψητών κρεάτων αλλά να ανακαλύψει και νέες τεχνικές ψησίματος στις πιο γνωστές κρεατοφαγικές πόλεις των ΗΠΑ. Θα μοιράζεται ασφαλώς την εμπειρία του μέσα από τα κανάλια της Reynolds Wrap. 

Το μόνο που χρειάζεται για να κάνεις αίτηση για τη θέση είναι να στείλεις μία φωτογραφία όπου φτιάχνεις την αγαπημένη σου συνταγή, κατά προτίμηση ψήνοντας κάτι, πλαισιώνοντάς την με ένα κείμενο περίπου 100 λέξεων - μία σύντομη περιγραφή όσων σε κάνουν τον κατάλληλο άνθρωπο για την εν λόγω δουλειά. Πρέπει να βιαστείς μόνο γιατί οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι το απόγευμα της 19ης Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο επίσημο site της Reynolds Wrap

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.

Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια

Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα