Dream job: Ζητείται άτομο για να ταξιδεύει και να τρώει BBQ

Μία τέλεια, από κάθε άποψη, δουλειά.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά: Η εταιρεία Reynolds Wrap, που ειδικεύεται σε αλουμινόχαρτα και αλουμινένια σκεύη, αναζητά τον επόμενο Chief Grilling Officer της, ο οποίος θα ταξιδέψει σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής, αναζητώντας το τέλειο παϊδάκι και γενικότερα το ιδανικό ψητό κρέας. Για τις δύο εβδομάδες που θα διαρκέσει συνολικά το project, ο τυχερός που θα πάρει τη θέση, θα λάβει ως αμοιβή $10.000.

Μάλιστα, σε αυτή την ομολογουμένως δύσκολη αποστολή θα μπορεί να έχει μαζί του και ένα ακόμη άτομο της επιλογής του. Τα έξοδα ταξιδιών, διαμονής και φαγητού είναι καλυμμένα από την εταιρεία. Το προηγούμενο άτομο που βρέθηκε σε αυτή τη θέση, το καλοκαίρι του 2018, ήταν η Kari Blanks, που ταξίδεψε σε Νάσβιλ, Μέμφις, Κάνσας, Ντάλας και Όστιν, καταγράφοντας την εμπειρία της και παρουσιάζοντας τα φαγοπότια της μέσω social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kari blanks (@kblanks) on

Στις υποχρεώσεις του CGO -ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα τον Αύγουστο- είναι να αξιολογήσει τη γεύση και την ποιότητα συγκεκριμένων ψητών κρεάτων αλλά να ανακαλύψει και νέες τεχνικές ψησίματος στις πιο γνωστές κρεατοφαγικές πόλεις των ΗΠΑ. Θα μοιράζεται ασφαλώς την εμπειρία του μέσα από τα κανάλια της Reynolds Wrap. 

Το μόνο που χρειάζεται για να κάνεις αίτηση για τη θέση είναι να στείλεις μία φωτογραφία όπου φτιάχνεις την αγαπημένη σου συνταγή, κατά προτίμηση ψήνοντας κάτι, πλαισιώνοντάς την με ένα κείμενο περίπου 100 λέξεων - μία σύντομη περιγραφή όσων σε κάνουν τον κατάλληλο άνθρωπο για την εν λόγω δουλειά. Πρέπει να βιαστείς μόνο γιατί οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι το απόγευμα της 19ης Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο επίσημο site της Reynolds Wrap

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος