Το απόλυτο comfort food του ελληνικού καλοκαιριού
Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα τηγανητά κολοκυθάκια που πλαισιώνονται (συνήθως) με τζατζίκι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά.
Σου δίνω λίγα λεπτά να σκεφτείς ποιο είναι εκείνο το γευστικό combo που είναι συνδεδεμένο όσο κανένα άλλο με το ελληνικό καλοκαίρι και κατ' επέκταση με εκείνες τις ταβέρνες των νησιών που όλοι λατρεύουμε. Τέλος χρόνου, απαντώ μόνος μου: Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιπροσωπευτικό των παραπάνω από τα τηγανητά κολοκυθάκια που συνήθως καταφθάνουν στο τραπέζι με χειροποίητο και άκρως δροσερό τζατζίκι για τις απαραίτητες "βούτες".
Στην παρακάτω συνταγή βέβαια πηγαίνουμε το πράγμα μερικά βήματα πιο πέρα, με μία ιδιαίτερη σάλτσα φέτας καθώς και -επίσης τηγανητή- μελιτζάνα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Μπακαλιάρος με αστέρι Michelin
Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τη θαλασσινή κουζίνα, ο Λευτέρης Λαζάρου, μοιράζεται τα μυστικά του για το ψάρι της ημέρας.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΌλα όσα τρώνε και πίνουν στο The Gentlemen του Guy Ritchie
Η κορυφαία σειρά του Netflix αυτή τη στιγμή, περιλαμβάνει μπόλικο και εκλεπτυσμένο φαγοπότι.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΜία γευσιγνωσία 'Μπουκιά και συγχώριο' στο Iama
Ηλίας Μαμαλάκης και Ηλίας Σκουλάς ενώνουν τις δυνάμεις τους το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, στο δημοφιλές μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΗ διαδρομή της λαγάνας στο σήμερα
Καμία Καθαρή Δευτέρα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτήν.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΕγκλήματα κατά της ιταλικής κουζίνας
Μία έρευνα αποκαλύπτει όλα όσα θα έκαναν τον Massimo Bottura να ξαναγυρίσει στη Νομική και τον Dario Cecchini να γίνει vegan.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας μίνι οδηγός για εστιατόρια και ταβέρνες για όλη τη Σαρακοστή
Ό,τι πρέπει για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.