Ο κατά πολλούς σεφ του αιώνα Joël Robuchon, κάτοχος 32 αστεριών Michelin, πέθανε μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο στις 6 Αυγούστου του 2018. Άφησε όμως πίσω του μια πραγματικά σπουδαία κληρονομιά για τον κόσμο τη γεύσης. Μία από τις πιο δημοφιλείς συνταγές του ήταν το Purée de pommes de terre.

Ήταν δηλαδή ένας εξαιρετικά απλός αλλά άψογα προετοιμασμένος πουρές πατάτας, ο οποίος μάλιστα σερβίρεται σε όλα τα εστιατόρια που άμεσα ή έμμεσα συνδεόταν ο γνωστός σεφ.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr