Ελάχιστα σνακ είναι τόσο συνδεδεμένα με την αμερικανική γαστρονομική κουλτούρα όσο τα onion rings. Οι παναρισμένες ροδέλες κρεμμυδιού που συνήθως τηγανίζονται μπορούν να παίξουν ως side σχεδόν σε οτιδήποτε τρώγεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.
Τα origins του εδέσματος είναι ασαφή, αν και μία πρώτη εκδοχή τους είχε δημοσιευτεί στους New York Times το 1933. Όπως κάθε συνταγή, έτσι και αυτή επιδέχεται βελτίωσης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το συστατικό-έκπληξη θα είναι το μπέικον.