Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο γιορτινό τραπέζι: Εκείνοι που πέφτουν με τα μούτρα στο ψητό (κυριολεκτικά), σχεδόν αγνοώντας οτιδήποτε άλλο υπάρχει τριγύρω και αυτοί που κάνουν το ακριβώς αντίθετο. Ξέρεις, η κατηγορία ατόμων που προτιμά να δοκιμάσει λίγο (ή περισσότερο) από κάθε τι περιφερειακό - ορεκτικά, σαλάτες, σάλτσες, τυριά, αλοιφές ή ακόμη και γλυκά. Για τους δεύτερους λοιπόν, υπάρχουν κάποιες συνταγές που κάνουν τη διαφορά. Όπως η παρακάτω.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr