Αξίζει να δοκιμάσεις τη viral συνταγή του TikTok, Baked Feta Pasta;

Μάλλον γνωρίζεις ήδη την απάντηση.

Γράφει: Esquire Editors 14 Φεβρουαρίου 2021

Εάν επισκεφθήκατε καθόλου το TikTok την τελευταία εβδομάδα, το πιο πιθανό είναι το feed σας να πλημμύρισε με ζυμαρικά και φέτα. Η συνταγή Baked Feta Pasta από τον λογαριασμό μαγειρικής Cooking with Ayeh έγινε viral, με 10,2 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζει να μετράει. Η συνταγή είναι απίστευτα απλή και αποτελείται από λίγα βασικά συστατικά, με τη φέτα να είναι η σταρ της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το @cookingwithayeh,, αυτό το πιάτο έγινε τόσο δημοφιλές στη Φινλανδία που προκάλεσε έλλειψη φέτας στα μανάβικα. Μπορεί να μην υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για την παραπάνω δήλωση, αλλά η αλήθεια είναι ότι η εν λόγω συνταγή λατρεύτηκε από τους χρήστες των social media - ενθουσιάζοντας ακόμα και την ομάδα του Goop, που έδωσε τη δική της εκδοχή όσον αφορά τα ζυμαρικά.

Για οποιονδήποτε σχετικό με τη μεσογειακή κουζίνα, ο συνδυασμός pasta, ντοματίνια, ελαιόλαδο, σκόρδο και φέτα, σίγουρα δεν είναι κάτι πρωτοποριακό. 

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Nobu Matsuhisa μαγειρεύει ακόμη με την καρδιά του

Μία κουβέντα με τον αυτοκράτορα της ιαπωνικής κουζίνας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Στην Αθήνα, για κορυφαίο παγωτό

Τα μέρη που -μετά το brain freeze- θα σε κάνουν να νιώσεις ευτυχισμένος.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η νοστιμότερη πίτσα της Αθήνας

Το μόνο food guide που θα χρειαστείς για τους τελικούς της Basket League. Αλλά όχι μόνο γι' αυτούς.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022: Οι μεγάλοι νικητές

Μία βραδιά που ανέδειξε τους κορυφαίους εκπροσώπους της παραδοσιακής και σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.

Στο νόστιμο Pelagos τριών ελληνικών νησιών

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Luca Piscazzi και ο νόστιμος φόρος τιμής στις γαστρονομικές ρίζες τριών νησιών του Αιγαίου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η ιστορία της διασημότερης θαλασσινής κουζίνας στην Αθήνα

10 χρόνια Τραβόλτα, 10 χρόνια μοναδικά πιάτα που φέρνουν το βυθό στον αφρό.

Γραφει Μπαμπης Δουκας