
Αξίζει να δοκιμάσεις τη viral συνταγή του TikTok, Baked Feta Pasta;
Μάλλον γνωρίζεις ήδη την απάντηση.
Εάν επισκεφθήκατε καθόλου το TikTok την τελευταία εβδομάδα, το πιο πιθανό είναι το feed σας να πλημμύρισε με ζυμαρικά και φέτα. Η συνταγή Baked Feta Pasta από τον λογαριασμό μαγειρικής Cooking with Ayeh έγινε viral, με 10,2 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζει να μετράει. Η συνταγή είναι απίστευτα απλή και αποτελείται από λίγα βασικά συστατικά, με τη φέτα να είναι η σταρ της υπόθεσης.
Σύμφωνα με το @cookingwithayeh,, αυτό το πιάτο έγινε τόσο δημοφιλές στη Φινλανδία που προκάλεσε έλλειψη φέτας στα μανάβικα. Μπορεί να μην υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για την παραπάνω δήλωση, αλλά η αλήθεια είναι ότι η εν λόγω συνταγή λατρεύτηκε από τους χρήστες των social media - ενθουσιάζοντας ακόμα και την ομάδα του Goop, που έδωσε τη δική της εκδοχή όσον αφορά τα ζυμαρικά.
Για οποιονδήποτε σχετικό με τη μεσογειακή κουζίνα, ο συνδυασμός pasta, ντοματίνια, ελαιόλαδο, σκόρδο και φέτα, σίγουρα δεν είναι κάτι πρωτοποριακό.
Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Ο Nobu Matsuhisa μαγειρεύει ακόμη με την καρδιά του
Μία κουβέντα με τον αυτοκράτορα της ιαπωνικής κουζίνας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΣτην Αθήνα, για κορυφαίο παγωτό
Τα μέρη που -μετά το brain freeze- θα σε κάνουν να νιώσεις ευτυχισμένος.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΗ νοστιμότερη πίτσα της Αθήνας
Το μόνο food guide που θα χρειαστείς για τους τελικούς της Basket League. Αλλά όχι μόνο γι' αυτούς.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΒραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022: Οι μεγάλοι νικητές
Μία βραδιά που ανέδειξε τους κορυφαίους εκπροσώπους της παραδοσιακής και σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.
Στο νόστιμο Pelagos τριών ελληνικών νησιών
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Luca Piscazzi και ο νόστιμος φόρος τιμής στις γαστρονομικές ρίζες τριών νησιών του Αιγαίου.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΗ ιστορία της διασημότερης θαλασσινής κουζίνας στην Αθήνα
10 χρόνια Τραβόλτα, 10 χρόνια μοναδικά πιάτα που φέρνουν το βυθό στον αφρό.
Γραφει Μπαμπης Δουκας