Αξίζει να δοκιμάσεις τη viral συνταγή του TikTok, Baked Feta Pasta;

Μάλλον γνωρίζεις ήδη την απάντηση.

Γράφει: Esquire Editors 14 Φεβρουαρίου 2021

Εάν επισκεφθήκατε καθόλου το TikTok την τελευταία εβδομάδα, το πιο πιθανό είναι το feed σας να πλημμύρισε με ζυμαρικά και φέτα. Η συνταγή Baked Feta Pasta από τον λογαριασμό μαγειρικής Cooking with Ayeh έγινε viral, με 10,2 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζει να μετράει. Η συνταγή είναι απίστευτα απλή και αποτελείται από λίγα βασικά συστατικά, με τη φέτα να είναι η σταρ της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το @cookingwithayeh,, αυτό το πιάτο έγινε τόσο δημοφιλές στη Φινλανδία που προκάλεσε έλλειψη φέτας στα μανάβικα. Μπορεί να μην υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για την παραπάνω δήλωση, αλλά η αλήθεια είναι ότι η εν λόγω συνταγή λατρεύτηκε από τους χρήστες των social media - ενθουσιάζοντας ακόμα και την ομάδα του Goop, που έδωσε τη δική της εκδοχή όσον αφορά τα ζυμαρικά.

Για οποιονδήποτε σχετικό με τη μεσογειακή κουζίνα, ο συνδυασμός pasta, ντοματίνια, ελαιόλαδο, σκόρδο και φέτα, σίγουρα δεν είναι κάτι πρωτοποριακό. 

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα έμαθε η ζωή στον Jamie Oliver

Ο διάσημος σεφ σήμερα κλείνει τα 48 και αυτά είναι τα μαθήματα ζωής που έδωσε στο Esquire.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Στο Ammothines στη Μεσσηνία για εκλεπτυσμένες γεύσεις

Το Ammothines - Four Seas, παραμένει και φέτος ο αγαπημένος μας προορισμός στη Μεσσηνία.

Αν η αμαρτία ήταν φαγητό, θα ήταν Sinners Pizza

Εκεί όπου η πίτσα δεν έχει ανανά, δεν τρώγεται διπλωμένη και δε σερβίρεται με μαχαιροπίρουνα.

Τα νέα αστέρια της ελληνικής γαστρονομίας

Γνωρίστε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στυλ τους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Naporitan, η ιαπωνική απάντηση στη napolitana

Παραβρασμένα μακαρόνια, λουκάνικα και μανιτάρια, κρεμμύδι και κέτσαπ. Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχουν μία κάπως διαφορετική άποψη για την ιταλική κουζίνα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η διακριτική γοητεία του να τρως έξω μόνος

Χαλάρωσε και απόλαυσε. Τόσο το φαγητό όσο και τη γαλήνη που αυτό προσφέρει.

Γραφει Μπαμπης Δουκας