3 απλές, γευστικές και υγιεινές συνταγές για πρωινό
Για εκείνες τις μέρες που βιάζεσαι πραγματικά πολύ.
Άγχος, βιασύνη, έλλειψη χρόνου και η αιώνια απορία για το που άφησες τα κλειδιά σου. Παρ' όλα αυτά είναι αδύνατο να ξεκινήσεις τη μέρα σου χωρίς ένα καλό πρωινό. Επειδή όμως δεν μπορούν να οργανώσουν όλοι οι άνθρωποι τον χρόνο τους σαν ελβετικό ρολόι, ακολουθούν μερικές απλές, γευστικές κι υγιεινές συνταγές που μπορείς να πάρεις μαζί σου στη δουλειά.
Γιαούρτι με φρούτα
Μήπως να το βάλεις στη διατροφή σου; Η ελληνική παραγωγή φημίζεται για την ποιότητά της και προσθέτοντας μπανάνα, μέλι και κανέλα στο παραδοσιακό γαλακτοκομικό, αυτό μεταμορφώνεται σε ένα ιδανικό πρωινό. Τρεις με τέσσερις γεμάτες κουταλιές γιαούρτι, μία μπανάνα, μία πρέζα κανέλα και μία μεγάλη κουταλιά μελιού είναι ό,τι χρειάζεσαι.
Δημητριακά με γάλα
Μπορείς να τα έχεις ετοιμάσει από το βράδυ: βάλε τις νιφάδες βρώμης και τα blueberries να μουλιάσουν από την προηγούμενη νύχτα σε γάλα. Το πρωί κόψε τα αμύγδαλα σε πολύ λεπτές φέτες. Πάρε ένα κουτάλι κι είσαι έτοιμος.
Smoothie μήλο-καραμέλα
Η συγκεκριμένη συνταγή είναι η τέλεια λύση όταν βιάζεσαι πραγματικά. Δεν χρειάζεσαι να κάθεσαι για να την γευτείς. Μπορείς να την πάρεις μαζί σου στο αυτοκίνητο, το λεωφορείο ακόμα κι όταν περπατάς προς τη δουλειά. Τι χρειάζεσαι για να την φτιάξεις; Μήλα, κανέλα, γάλα αμυγδάλου, σπόρους chia και καραμέλα. Τα χτυπάς από το προηγούμενο βράδυ στο μπλέντερ για να μην χάνεις χρόνο το πρωί. Αν η συνταγή σου βγει πολύ πηχτή αραιώνεις με λίγο ακόμα γάλα αμυγδάλου.
Από: Esquire NL
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Μπακαλιάρος με αστέρι Michelin
Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τη θαλασσινή κουζίνα, ο Λευτέρης Λαζάρου, μοιράζεται τα μυστικά του για το ψάρι της ημέρας.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΌλα όσα τρώνε και πίνουν στο The Gentlemen του Guy Ritchie
Η κορυφαία σειρά του Netflix αυτή τη στιγμή, περιλαμβάνει μπόλικο και εκλεπτυσμένο φαγοπότι.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΜία γευσιγνωσία 'Μπουκιά και συγχώριο' στο Iama
Ηλίας Μαμαλάκης και Ηλίας Σκουλάς ενώνουν τις δυνάμεις τους το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, στο δημοφιλές μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΗ διαδρομή της λαγάνας στο σήμερα
Καμία Καθαρή Δευτέρα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτήν.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΕγκλήματα κατά της ιταλικής κουζίνας
Μία έρευνα αποκαλύπτει όλα όσα θα έκαναν τον Massimo Bottura να ξαναγυρίσει στη Νομική και τον Dario Cecchini να γίνει vegan.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας μίνι οδηγός για εστιατόρια και ταβέρνες για όλη τη Σαρακοστή
Ό,τι πρέπει για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.