Daniela Botero, από την Κολομβία με αγάπη

Έπειτα από μία καριέρα στο μόντελινγκ, η εντυπωσιακή Λατίνα ετοιμάζεται να κατακτήσει την τηλεόραση. Ποιος μπορεί να της αντισταθεί;

Η διαδρομή της Daniela Botero στο μόντελινγκ ξεκίνησε όπως των περισσότερων συναδέλφων της. Σε ηλικία 17 ετών, η μελαχρινή καλλονή με τη φυσική ομορφιά, τα τέλεια χαρακτηριστικά και τα πράσινα, γατίσια μάτια, έφυγε από το Κάλι της Κολομβίας για να σπουδάσει στο Παρίσι. Στον ελεύθερο χρόνο της, έκανε babysitting για να βγάζει τα προς το ζην. Μία μέρα, ένας ατζέντης την είδε σε μία καφετέρια, την προσέγγισε και της πρότεινε να περάσει από οντισιόν.

> Διάβασε ακόμη: Mel Jarnson, το νέο μας κόλλημα έρχεται από το Mortal Kombat

Χωρίς δεύτερη σκέψη, είπε το "ναι" – εξάλλου, είχε ήδη πειραματιστεί με τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς όσο βρισκόταν ακόμα στη γενέτειρά της. Κάπως έτσι, η εντυπωσιακή Λατίνα ξεκίνησε το ταξίδι στον λαμπερό κόσμο του μόντελινγκ, με το portfolio της να περιλαμβάνει φωτογραφήσεις για τα μεγαλύτερα αντρικά περιοδικά στον κόσμο.

 

Σήμερα, στα 32 της, δηλώνει μοντέλο και ηθοποιός. Η ενασχόληση με την έτερη αγάπη της, την υποκριτική, ξεκίνησε πριν από μία οκταετία, με συμμετοχές κυρίως σε ισπανόφωνες σειρές, καθώς και στο video clip του τραγουδιού Bobo του συμπατριώτη της J Balvin, που με πάνω από 560 εκατομμύρια προβολές την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

> Διάβασε ακόμη: Gal Gadot, a woman we love

"Δεν βάζω μακροπρόθεσμους στόχους. Αυτό που θέλω να κάνω από τώρα και για τους επόμενους μήνες είναι να συμμετέχω σε καλές τηλεοπτικές σειρές στη Λατινική Αμερική, αλλά και να καταφέρω να υποδυθώ κάποια στιγμή –ελπίζω σύντομα– μια ντίβα της δεκαετίας του '50 και μία ηρωίδα σε ταινία δράσης. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να ερμηνεύω ρόλους που μου μοιάζουν. Γυναίκες που θα μπορούσα να είμαι εγώ στην πραγματική μου ζωή".

Τα τελευταία 10 χρόνια ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες. "Πήρα την απόφαση στα 21 μου, όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Αρχικά, έμεινα στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσω ηθοποιός. Έπειτα, μετακόμισα στο Μεξικό και, πλέον, η έδρα μου είναι το Μαϊάμι. Ο ήλιος του μου πάει". Ποιος μπορεί να διαφωνήσει μαζί της;

Στο Instagram

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kristen Stewart, ένα ατίθασο πλάσμα

Το πιο rock n' roll κορίτσι του Χόλιγουντ κλείνει σήμερα 34 χρόνια ζωής.

Γραφει Πωλινα Φραγκου