Το ταλέντο είναι το τελευταίο πράγμα που έλειψε από τη Zoe Kravitz που σήμερα κλείνει 35 χρόνια ζωής έχοντας ήδη προλάβει να αφήσει το στίγμα της. Χρειάστηκε απλά, αρκετές φορές, να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, καθώς το κοινό και τα Μέσα δεν είναι πάντα διατεθειμένα να δεχθούν ότι η κόρη ενός διάσημου μουσικού (Lenny Kravitz) και μίας αναγνωρισμένης ηθοποιού (Lisa Bonet) είναι ικανή να τα καταφέρει από μόνη της στον πολύ απαιτητικό και συχνά αμείλικτο κόσμο του Χόλιγουντ.

Η ίδια, τα τελευταία χρόνια, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της ξανά και ξανά με κορυφαία ίσως στιγμή την ερμηνεία της στο Big Little Lies ή στη σειρά του Hulu, High Fidelity, όπου υπήρξε και executive producer. Το όνομά της, μάλιστα, άρχισε να ακούγεται όλο και πιο συχνά για μεγάλες και πανάκριβες παραγωγές. Έτσι λοιπόν, την είδαμε ως Catwoman στο πλευρό του Robert Pattinson.

Δεν υπάρχει καμία καταλληλότερη επιλογή για τον ρολο· αισθησιακές κινήσεις, γατίσια μάτια, σκοτεινή ομορφιά και ένα πηγαίο sexyness είναι εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν ιδανική για την πιο μοιραία υπερηρωίδα της DC.

Σήμερα που η Kravitz σβήσει κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της, είναι η καλύτερη στιγμή για ένα φωτογραφικό αφιέρωμα ως απόδειξη στα όσα γράψαμε μερικές γραμμές πιο πριν. 

Οι φωτογραφίες

Lionel Hahn/Getty Images
Gilbert Carrasquillo/GC Images
Theo Wargo/WireImage
FREDERIC J. BROWN/AFP via Getty Images
Cindy Ord/WireImage
Monica Schipper/FilmMagic
Taylor Hill/Getty Images
Mike Coppola/VF18/Getty Images for VF
Gregg DeGuire/FilmMagic

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.