Η Ruby Rose θα είναι η πρώτη gay σούπερ ηρωίδα στη μεταφορά της Batwoman στην TV

Περήφανη δηλώνει η σταρ του Orange is the new Black.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 09 Αυγούστου 2018

Η Αυστραλή ηθοποιός, Ruby Rose, γνωστή για τη σειρά Orange is the new Black θα έχει την χαρά και την τιμή μίας παγκόσμιας πρωτιάς: η τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζεται για την Batwoman κι αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2019, θα είναι η πρώτη φορά που κινηματογραφείται μία super heroine που είναι ανοιχτά gay.

"Η Batwoman (κατά κόσμον Kate Kane) θα έχει τη δικιά της σειρά σε λίγο καιρό, αφού βρίσκεται ήδη στο στάδιο παραγωγής με σκοπό να προβληθεί τη σεζόν 2019-2020 στην αμερικανική τηλεόραση. Η Kane περιγράφεται ως μία πολύ έμπειρη μαχήτρια των δρόμων, παθιασμένη να αποδώσει κοινωνική δικαιοσύνη και με την "κακή" συνήθεια να λέει την άποψή της χωρίς να σκέφτεται τις επιπτώσεις" αναφέρει χαρακτηριστικά η Guardian.

Για να συνεχίσει: "Η Batwoman είναι ανοιχτά gay στα κόμικς ήδη από το 2006, όταν και επανασυστήθηκε στο κοινό ως μία λεσβία με εβραϊκή καταγωγή που νιώθει ερωτική έλξη για την πρώην ντετέκτιβ της αστυνομίας της Gotham, Renee Montoya. Οι υπεύθυνοι της DC δήλωσαν πώς την εποχή που έγινε αυτή η επιλογή σεναρίου, ήταν σκοπός τους να αντικατοπτρίσουν σε μεγαλύτερο -και πιο αληθοφανή- βαθμό την διαφορετικότητα στην κοινωνία".

 

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

Το ποστάριασμα τώρα της ηθοποιού σχετικά με την ανάληψη πρωταγωνιστικού ρόλου στη νέα σειρά ήταν κι αυτό χαρακτηριστικό, αφού το caption "Bat was out the bag" παραπέμπει στο coming out της σούπερ ηρωίδας.

"Είμαι ενθουσιασμένη και νιώθω μεγάλη τιμή" συνέχισε η Ruby Rose, η οποία είναι κι ίδια ανοιχτά gay, από πολύ μικρή ηλικία μάλιστα. "Αυτό είναι κάτι για το οποίο θα έδινα και τη ζωή μου για να το δω στην TV, όταν ήμουν ένα νεαρό μέλος της LGBT κοινότητας, το οποίο ένιωθε πώς δεν αντιπροσωπεύεται ποτέ στην τηλεόραση, με συνεπές αποτέλεσμα να βιώνω κοινωνική αποξένωση. Σας ευχαριστώ όλους. Σε ευχαριστώ Θεέ μου".

Από: Esquire UK

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες