O Ryan Reynolds, ειδικά μετά τις 2 ταινίες του Deadpool, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα του Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια, συνδυαστικά με την μόνιμη διάθεσή του για αυτοσαρκασμό. Η εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει τον βοηθά να ανταπεξέλθει σε κάθε project που τρέχει και το ίδιο ακριβώς κάνει και τώρα, για λογαριασμό του dating app Match.

Στο νέο διαφημιστικό σποτ λοιπόν, ο Reynolds υποδύεται τον Σατανά, ο οποίος προσπαθεί να βρει το έτερό του ήμισυ από τα βάθη της κολάσεως μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας online dating. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο ταίρι γι' αυτόν από το 2020. Το love story τους είναι αστείο έως γελοίο και φυσικά ειρωνικό, με επικό φινάλε - κάτι διόλου απίθανο για τη χρονιά που διανύουμε.

O 44χρονος Καναδός ηθοποιός αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για την τρίτη ταινία του Deadpool και για τα γυρίσματα του The Adam Project. Αυτό ασφαλώς δεν τον εμπόδισε να γράψει το σενάριο και να πρωταγωνιστήσει στη διαφημιστική καμπάνια του Match, την οποία "τρέχει" η εταιρεία παραγωγής του Maximum Effort.

Το promo υλικό δημοσιεύτηκε αρχικά από τον ίδιο τον Reynolds στο Twitter προτού γίνει viral.