Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Deadpool 3

Ποια θα είναι η υπόθεση, ποιοι θα συμμετέχουν στο cast, πότε έρχεται το πρώτο trailer και ποια η ημερομηνία εξόδου στους κινηματογράφους; Αλλά κυρίως, τι θα συμβεί με την X-Force;

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 29 Ιανουαρίου 2019

O Ryan Reynolds πλέον ταυτίζεται ολοκληρωτικά με τον Deadpool. Δε γνωρίζουμε αν ο Καναδός ηθοποιός διαθέτει κάποιες από τις σούπερ δυνάμεις του alter ego του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, ωστόσο σίγουρα μοιράζεται το ίδιο χιούμορ και διόλου απίθανο να τον δει κάποιος στο δρόμο με τη ροσονέρο στολή του.

Οι δύο ταινίες του Deadpool έγιναν, μάλλον εύκολα, blockbusters και κατάφεραν να καταστήσουν τη συγκεκριμένη υπερ-ηρωική (ή μήπως αντι-ηρωική;) περσόνα τρομερά διάσημη, ακόμη και σε κοινό που δύσκολα θα έλεγες πως ανήκει στον σκληρό πυρήνα των φανατικών της Marvel. Μετά την επιτυχία του sequel, είναι απολύτως λογικό να ακολουθήσει και το τρίτο μέρος, παρά τις όποιες αμφιβολίες υπάρχουν γι' αυτό μετά την εξαγορά των δικαιωμάτων από την Disney.

Για αρκετό καιρό υπήρχαν φήμες σχετικά με μία ταινία που θα επικεντρωνόταν στην X-Force, την ομάδα που αποτελείται από αμφιλεγόμενους σούπερ ήρωες, και πολύ λιγότερο στον Wade Wilson, αλλά το όλο project δεν προχώρησε, χωρίς να ξέρει κανείς το λόγο. Ίσως αυτός να είναι τελικά η τρίτη ταινία του Deadpool. Για την οποία έχουμε προς το παρόν κάποιες πληροφορίες. 

Πότε αναμένεται

Φαίνεται πως η επιστροφή του Wade Wilson στη μεγάλη οθόνη θα καθυστερήσει λίγο ακόμη, με την ημερομηνία εξόδου του Deadpool 3 να είναι ασφαλώς στον αέρα, από τη στιγμή που δεν έχει καν ξεκαθαριστεί αν θα προχωρήσει το project. Οι σεναριογράφοι Rhett Reese και Paul Wernick όμως φημολογείται πως ήδη έχουν πιάσει δουλειά εδώ και μερικές εβδομάδες, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Reynolds πριν μερικές ημέρες. Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού εκτιμούν ότι το Deadpool 3 θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2020.

Η υπόθεση

Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποιες ξεκάθαρες πληροφορίες ή ενδείξεις προς αυτή την κατεύθυνση, εκτός από το γεγονός της δήλωσης του Ryan Reynolds ότι θα είναι "μία εντελώς διαφορετική ταινία σε σχέση με τις δύο προηγούμενες".

Θα έχει να κάνει περισσότερο με την Hope Summers; Ή μήπως με την ένταξη του Deadpool στο ευρύτερο σύμπαν της Marvel; Κανείς δεν μπορεί να πει ακόμη κάτι με σιγουριά. 

Το cast και ο σκηνοθέτης

Ας ξεκινήσουμε από το προφανές: Ο Ryan Reynolds θα παραμείνει Deadpool, καθώς ο ίδιος θέλει να κάνει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί με τον αγαπημένο του κόμικ ήρωα. Συν το ότι δύσκολα θα μπορούσε κάποιος άλλος ηθοποιός να μπει με επιτυχία στο συγκεκριμένο ρόλο. Οι Josh Brolin και Zazie Beetz ενδεχομένως να επιστρέψουν στους ρόλους των Cable και Domino αντίστοιχα, όπως και οι Stefan Kapicic (Colossus ), Brianna Hildebrand (Negasonic), Shioli Kutsuna (Yukio), Julian Dennison (Firefist). Μάλλον δύσκολα θα δούμε τον Rob Delaney (Peter), τον Lewis Tan (Shatterstar) ή τον Bill Skarsgard (Zeitgeist).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο τελευταίοι πέθαναν στο Deadpool 2, αλλά με την Marvel ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Ακόμη, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και κάποια εμφάνιση-έκπληξη: Ο Reynolds άλλωστε πολύ συχνά αφήνει υπονοούμενα για τον Wolverine, οπότε ίσως να είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον δούμε και on screen μαζί με τον κολλητό του, Hugh Jackman. Όσον αφορά τη σκηνοθεσία, δεν υπάρχει καμία απολύτως πληροφορία, ούτε καν φήμη.

Το πρώτο trailer

Το γεγονός πως η παραγωγή δεν έχει ξεκινήσει προϊδεάζει ότι το πρώτο trailer θα αργήσει να κυκλοφορήσει. Ευτυχώς όμως, υπάρχουν πάντοτε βιντεάκια όπως αυτό: 

Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν πως οι ενέργειες του Reynolds στα social media ή και τις συνεντεύξεις του δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από μία τρομερά επιτυχημένη καμπάνια για την επερχόμενη ταινία. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.