Ζηλέψαμε λίγο την έπαυλη του George Clooney στο Κόμο

Η βίλα Oleandra είναι για αρχόντους.

Πρόκειται για ένα μαγευτικό μέρος το οποίο έγινε παγκοσμίως γνωστό όταν ο χολιγουντιανός αστέρας Τζορτζ Κλούνεϊ, αγόρασε σπίτι στην περιοχή. Ανατριχιαστικά δίπλα στο νερό, η εντυπωσιακή έπαυλη έχει διακοσμηθεί με το μίνιμαλ γούστο του Τζορτζ, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει βάλει το χεράκι της και η υπέρκομψη σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν.

Ο αγαπημένος Τζορτζ ερωτεύτηκε την περιοχή – πολύ πριν ερωτευτεί τη δικηγόρο σύζυγό του – στις αρχές του 2000 ενώ εκεί έχουν πραγματοποιηθεί και γυρίσματα της ταινίας, "Ocean’s Twelve". Μεγάλος φαν της ιταλικής κουλτούρας, αγόρασε με συνοπτικές διαδικασίες τη βίλα Oleandra και την μετέτρεψε στον προσωπικό του παράδεισο.

Το εντυπωσιακό οίκημα χτίστηκε τον 18ο αιώνα, ενώ κόστισε στον ηθοποιό 13,5 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που μάλλον δεν άγχωσε ιδιαίτερα τον Κλούνει. Διαθέτει 25 δωμάτια, εξωτερική πισίνα, γήπεδο τένις, γυμναστήριο και γκαράζ για τα εντυπωσιακά οχήματα του ηθοποιού. Αποτελεί επίσης πόλο έλξης για τους παπαράτσι οι οποίοι κάθε χρόνο ευελπιστούν να απαθανατίσουν τον σταρ να χαλαρώνει στον κήπο του, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί.

Η συνέχεια στο Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης