Ο Μιθριδάτης γίνεται viral με το "Για να μην τα χρωστάω"

Ο Μιθριδάτης κάνει τη δική του πολιτική παρέμβαση μέσω του νέου του κομματιού.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρά το νέο τραγούδι του ράπερ Μιθριδάτη με τίτλο "Για να μην στα χρωστάω", μέσω του οποίου στέλνει το δικό του πολιτικό μήνυμα και σχολιάζει τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης. Μέσα από τους στίχους του, ο γνωστός ράπερ καυτηριάζει την κυβερνητική πολιτική που ασκήθηκε σε μείζονα ζητήματα στη χώρα με περίοπτη θέση στην πολιτική παρέμβαση του καλλιτέχνη να κατέχει αυτό της πανδημίας.

> Διάβασε ακόμη: Η εκκεντρική πολυτέλεια του Lenny Kravitz

Από την κριτική του καλλιτέχνη δεν ξεφεύγει ούτε και το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. "Οκτάωρη εργασία είναι μπαναλιτέ και κάθε υπερωρία θα είναι απληρωτέ" και "περνάνε νομοσχέδια εκτρώματα στα χώματα", είναι μερικές από τις ρίμες του ράπερ στο νέο του τραγούδι.

> Διάβασε ακόμη: Ποιος είσαι πραγματικά Damiano David;

Το Twitter τον αποθεώνει

Το καλλιτεχνικό μανιφέστο του Μιθριδάτη, αποτελεί από το πρωί το επίκεντρο της συζήτησης στο ελληνικό Twitter, με του χρήστες να τον αποθεώνουν και το όνομα του ράπερ να φιγουράρει στο πρώτο trend.

Από: Thetoc.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Elon Musk, τώρα και κατάσκοπος των ΗΠΑ;

Το μυστηριώδες έργο του Elon Musk και της Space X για την αμερικανική κυβέρνηση κοστίζει δισεκατομμύρια και ενοχλεί -προφανώς- Ρωσία και Κίνα.

Γραφει Παυλος Κρουστης