O Jake Gyllenhaal και η περίεργη σχέση του με το μπάνιο

Mila Kunis & Ashton Kutcher approve.

Γράφει: Esquire Editors 09 Αυγούστου 2021

Ο Jake Gyllenhaal φαίνεται ότι δεν αγαπάει και πολύ το νερό και όσο μπορεί αποφεύγει να κάνει μπάνιο, ακόμα και μετά από μία σκληρή προπόνηση, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. "Όλο και περισσότερο θεωρώ ότι το μπάνιο είναι λιγότερο απαραίτητο, μερικές φορές", δήλωσε Τζίλενχαλ στο Vanity Fair, ενώ, είτε το πιστεύετε είτε όχι, προωθεί το άρωμα "Luna Rossa Ocean" της Prada.

Οι διευκρινιστικές δηλώσεις

"Πιστεύω, επειδή ο Elvis Costello είναι υπέροχος, ότι οι καλοί τρόποι και η κακή αναπνοή δεν σε οδηγούν πουθενά. Το κάνω λοιπόν. Αλλά πιστεύω επίσης ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος, ο οποίος δεν κάνει μπάνιο και που κι αυτό είναι πολύ καλό για την διατήρηση του δέρματος και καθαρίζονται με φυσικό τρόπο τον εαυτό τους".

Ο ηθοποιός είπε ότι είναι "μπερδεμένος με το ότι τα σφουγγάρια προέρχονται από τη φύση" επειδή "αισθάνεται ότι έχουν κατασκευαστεί σε εργοστάσιο, και στην πραγματικότητα δεν είναι αλήθεια".

Ο Jake Gyllenhaal είναι από τις τελευταίες διασημότητες που αποκάλυψε ότι δεν κάνει και πολύ συχνά μπάνιο. Προηγήθηκαν η Kristen Bell και ο Dax Shepard που είπαν ότι συχνά ξεχνούν να κάνουν μπάνιο στα παιδιά τους, ενώ και η Mila Kunis με τον Ashton Kutcher έχουν αποκαλύψει ότι έκαναν μπάνιο στα παιδιά τους όταν έβλεπαν επάνω τους τη βρωμιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος