H Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι ένας καλός λόγος για να δεις GNTM
Μία από τις μούσες του Jean Paul Gaultier, που έρχεται να δώσει κάτι διαφορετικό στην ελληνική τηλεόραση.
Είναι μία από τις μούσες του Jean Paul Gaultier, έχει υπάρξει εξώφυλλο σε μεγάλα περιοδικά μόδας και έχει φωτογραφηθεί για καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι η νέα κριτής του GNTM. Το μοντέλο με τη μακρά πορεία στον χώρο της μόδας πρόκειται να συμπληρώσει την τετράδα των κριτών μαζί με τον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό.
Το προφίλ
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αγαπά τον Γιώργο Ελευθεριάδη, τον Άγγελο Φρέντζο, τον Δημήτρη Πέτρου, αλλά και τα ελληνικά brands Zeus+Dione, Di Gaia και Mohxa. Πιστεύει στη δημιουργικότητα των Ελλήνων καλλιτεχνών και στην αγάπη που βάζουν σε ό,τι κι αν κάνουν.
Από φωτογράφους θαυμάζει τη δουλειά του Alasdair McLellan, των Mert Alas & Marcus Pigott, της Camilla Akrans, του Steven Meisel και Bruce Weber και αγαπημένοι της designers είναι οι Saint Laurent, Commes De Garcons, Isabel Marant, Celine, Gucci, Chloe, Frame, J.W.Anderson και Sandro. Έχει ζήσει για τέσσερα χρόνια στη Νέα Υόρκη, αλλά και στο Λος Άντζελες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
> Διάβασε ακόμη για την πρεμιέρα του Big Brother και το Twitter, για τις ελληνικές σειρές της νέας σεζόν και κάποια πράγματα για το εκρηκτικό φινάλε του La Casa de Papel.
Εκτός από μία μακρά πορεία στον χώρο του modeling, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ξεχωρίζει για το στιλ και την αισθητική της. Με μία επίσκεψη στο προφίλ της στο Instagram, παρατηρούμε πως αγαπά τον μινιμαλισμό και ταυτόχρονα γνωρίζει πως να δημιουργήσει mix and match σύνολα, διατηρώντας την απαραίτητη ισορροπία, επιλέγει συχνά να φορά ανδρόγυνα looks, αλλά και κοστούμια σε έντονες αποχρώσεις όπως το burnt orange.
Όσον αφορά στα summer looks της, επιλέγει συχνά το λευκό χρώμα σε φορέματα, φούστες, τα έντονα prints σε καφτάνια αλλά και τα τζιν σορτς και φούστες. Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε τις στιλιστικές της επιλογές στον νέο κύκλο του GNTM.
Η συνέχεια στο Missbloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη επενδύει στην Κυκλική Οικονομία με νέο Business Unit για τον Δημόσιο Τομέα και τις Υπηρεσίες Περιβάλλοντος
Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ανακοινώνει τη δημιουργία νέου Business Unit με εξειδίκευση στις υπηρεσίες και λύσεις για τον Δημόσιο Τομέα και το Περιβάλλον, ενισχύοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Μπορείς να πάρεις όλη την κρεατίνη που χρειάζεσαι από το φαγητό;
Η κρεατίνη υπάρχει και στη διατροφή, αλλά σε πόση ποσότητα; Αναλύουμε ποιες τροφές την περιέχουν, τι προσφέρει το φαγητό και γιατί το συμπλήρωμα παραμένει δημοφιλές.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο χαρακτηριστικό που θα σε κάνει άτρωτο απέναντι στο AI, σύμφωνα με τον Jeff Bezos
Στην εποχή που η τεχνητή νοημοσύνη αναδιαμορφώνει την αγορά εργασίας, ο Jeff Bezos αποκαλύπτει ποιο χαρακτηριστικό αναζητά στους ανθρώπους του. Η απάντησή του μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την καριέρα σου.
Γιατί το 2026 είναι το νέο 2016
Δέκα χρόνια μετά, το 2016 γίνεται ξανά viral στα social media. Από TikTok trends μέχρι συλλογική νοσταλγία, εξηγούμε γιατί όλοι κοιτούν πίσω σε εκείνη τη χρονιά.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςHUAWEI FreeClip 2: Ο ήχος που φοριέται. Κάτι νέο έρχεται από τη Huawei
Η Huawei προαναγγέλλει την άφιξη των HUAWEI FreeClip 2 στην Ευρώπη, μιας νέας γενιάς open-ear ακουστικών που μετατρέπουν τον ήχο σε μέρος της καθημερινής εμφάνισης.
Είδαμε τον 79χρονο Sylvester Stallone στο γυμναστήριο και μας έπεσε το σαγόνι (βίντεο)
Once Rocky, always Rocky! Στη λεζάντα στο Instagram, σχεδόν αναφέρεται σε τραγούδι του Σάκη Ρουβά, ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως ρίχνει άπειρη δουλειά για να δείχνει τόσο γυμνασμένος. Αυτά εμείς να τα βλέπουμε που έχουμε γίνει ένα με τον καναπέ...