Η Kim Kardashian τρολάρει τις Kardashians

Και μάλιστα το κάνει καλύτερα από τον οποιονδήποτε.

Αυτοσαρκασμός, τι δύσκολο, αλλά υπέροχο πράγμα. Σίγουρα αποτελεί κάτι σαν ένδειξη-απόδειξη ευφυίας εκείνου που τον χρησιμοποιεί στη ζωή του, αν και στην προκειμένη περίπτωση ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για την εξυπνάδα της Kim Kardashian. Η τελευταία, φρόντισε να τον χρησιμοποιήσει τόσο όσο χρειαζόταν για να κλέψει τις εντυπώσεις στην εμφάνισή της ως παρουσιάστρια του SNL.

Είναι ίσως διαμετρικά αντίθετο από αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα μέλος της διασημότερης αμερικανικής οικογένειας που από τότε που έκανε τη ζωή της ριάλιτι έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όσον αφορά στην προσοχή και την κριτική που δέχεται από την κοινή γνώμη.

"Ήθελές τα κι έπαθές τα", θα έλεγε κάποιος δικαίως, άσχετα αν παντού θα έπρεπε να υπάρχει μέτρο. Όπως και να έχει, η Kim απέδειξε ότι εκτός από τηλεπερσόνα, social media σταρ και επιχειρηματικό μυαλό, μπορεί να είναι και πολύ καλή οικοδέσποινα, και προς έκπληξη πολλών ιδιαίτερα αστεία κιόλας. 

Τα highlights

Στα 120 λεπτά της εκπομπής, πέρασε από κόσκινο τον εαυτό της, τις αδερφές της, το σύντροφο της μαμάς της, ακόμα και τον λίαν συντόμως πρώην σύζυγό της, Kanye West. Στον εναρκτήριο μονόλογο της εξαπέλυσε βέλη και αστειάκια για όλους με ένα είδος αυτοπεποίθησης που μαρτυρούσε ότι έχει ακούσει κάθε πιθανό αστείο για το σόι της και ότι ξέρει πώς να το κάνει καλύτερα.

"Είμαι πολλά περισσότερα από εκείνη τη φωτογραφία που δείχνουν ως παράδειγμα οι αδερφές μου στους πλαστικούς χειρουργούς τους", ξεστόμισε μεταξύ άλλων. Παράλληλα, εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι ο σύντροφος της Kris είναι προικοθήρας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο περιβόητο sex tape της. 

Στο μεταξύ, στο ίδιο μοτίβο συνέχισε καθ' όλη τη διάρκεια του σόου. Στο πλαίσιο του The People Kourt οι Kardashians έβγαλαν τα άπλυτά τους ενώπιον του δικαστή που ενσάρκωνε η ίδια. "Κάνω μήνυση στην Kendall", παραπονέθηκε η Kris Jenner αυτοπροσώπως, "επειδή δεν έχει κανένα απολύτως δράμα. Δεν προκαλεί δράματα και βλάπτει το όνομά μας". Η Halsey που υποδυόταν την Kendall στο σκετς απάντησε: "Εγώ είμαι μία Jenner, όχι Kardashian", για να την αποστομώσει επί τόπου η Kris αποκρινόμενη: "Και αυτό είναι πάνω στο οποίο πρέπει να δούλεψεις γλυκιά μου".

Σε περίπτωση που αμφισβητείς την ισχύ της Kim ή έχεις δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επιλογή της ως παρουσιάστρια στο SNL, αρκεί και μόνο να πούμε ότι η εκπομπή που προβλήθηκε το περασμένο Σάββατο σημείωσε 23% αύξηση στα ποσοστά τηλεθέασης της ιστορικής εκπομπής. Άλλωστε, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος, σωστά Kim;

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.