O Mauro Icardi κάνει unfollow την Wanda Nara, το σίριαλ συνεχίζεται
Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι πώς καταστρέφεται μία καριέρα, αρκεί να ρίξεις μία ματιά στο Icardi-gate.
O Mauro Icardi επέστρεψε στις υποχρεώσεις της Παρί Σεν Ζερμέν. Πριν από αυτό όμως φρόντισε να κάνει unfollow στο Instagram το οποίο ακολουθούσε μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο περιβόητο σίριαλ του χωρισμού του (μπορεί και όχι) με την Wanda Nara.
Οι φήμες και η επιστροφή στην Ιταλία
Το saga του πρώην επιθετικού της Ίντερ και του relationship status έχει απασχολήσει έντονα τόσο το αθλητικά όσο -κυρίως- τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ εσχάτως. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πού, πώς και πότε θα συνεχιστεί η καριέρα του Αργεντινού επιθετικού. Την ίδια ώρα, η Wanda ανεβάζει φωτογραφίες από το ντους της. Να πέσει η φωτογραφία και συνεχίζουμε.
Οι φήμες από την Ιταλία κάνουν λόγο για επιστροφή του στη χώρα, με τη Γιουβέντους να είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ιανουάριο.
Υπενθυμίζουμε, πως η Wanda Nara τυγχάνει να είναι ακόμη και μάνατζερ του Icardi, επομένως έχει λόγο σε οποιαδήποτε κίνησή του.
Ο ίδιος πάντως, σε μία ακόμη ώριμη και ψύχραιμη τοποθέτησή του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram (παύση για ειρωνεία) ανέβασε μία φωτογραφία του με τη φανέλα της ΠΣΖ και τη λεζάντα "Δεν είναι τόσο κακό να παίζεις σόλο" (Una solo no viene mal tampoco).
Ο παράγοντας Guendalina Rodriguez
Κάτι μας λέει πως υπάρχει ακόμη πολύ δράμα στην υπόθεση. Τελευταίο επεισόδιό της μάλιστα, η αποκάλυψη πως το transgender μοντέλο δημοσίευσε μηνύματα που της έστελνε η Nara, με τα οποία την απειλεί πως θα δώσει στις εφημερίδες και τα περιοδικά ηχητικά αποσπάσματα και εικόνες που αποδεικνύουν τη σχέση της -και αυτής- με τον Icardi.
Μύλος. Ή εκεί που οι "Οικογενειακές Ιστορίες" συνάντησαν το Champions League.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη επενδύει στην Κυκλική Οικονομία με νέο Business Unit για τον Δημόσιο Τομέα και τις Υπηρεσίες Περιβάλλοντος
Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ανακοινώνει τη δημιουργία νέου Business Unit με εξειδίκευση στις υπηρεσίες και λύσεις για τον Δημόσιο Τομέα και το Περιβάλλον, ενισχύοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Μπορείς να πάρεις όλη την κρεατίνη που χρειάζεσαι από το φαγητό;
Η κρεατίνη υπάρχει και στη διατροφή, αλλά σε πόση ποσότητα; Αναλύουμε ποιες τροφές την περιέχουν, τι προσφέρει το φαγητό και γιατί το συμπλήρωμα παραμένει δημοφιλές.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο χαρακτηριστικό που θα σε κάνει άτρωτο απέναντι στο AI, σύμφωνα με τον Jeff Bezos
Στην εποχή που η τεχνητή νοημοσύνη αναδιαμορφώνει την αγορά εργασίας, ο Jeff Bezos αποκαλύπτει ποιο χαρακτηριστικό αναζητά στους ανθρώπους του. Η απάντησή του μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την καριέρα σου.
Γιατί το 2026 είναι το νέο 2016
Δέκα χρόνια μετά, το 2016 γίνεται ξανά viral στα social media. Από TikTok trends μέχρι συλλογική νοσταλγία, εξηγούμε γιατί όλοι κοιτούν πίσω σε εκείνη τη χρονιά.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςHUAWEI FreeClip 2: Ο ήχος που φοριέται. Κάτι νέο έρχεται από τη Huawei
Η Huawei προαναγγέλλει την άφιξη των HUAWEI FreeClip 2 στην Ευρώπη, μιας νέας γενιάς open-ear ακουστικών που μετατρέπουν τον ήχο σε μέρος της καθημερινής εμφάνισης.
Είδαμε τον 79χρονο Sylvester Stallone στο γυμναστήριο και μας έπεσε το σαγόνι (βίντεο)
Once Rocky, always Rocky! Στη λεζάντα στο Instagram, σχεδόν αναφέρεται σε τραγούδι του Σάκη Ρουβά, ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως ρίχνει άπειρη δουλειά για να δείχνει τόσο γυμνασμένος. Αυτά εμείς να τα βλέπουμε που έχουμε γίνει ένα με τον καναπέ...