Γιατί ο George Clooney απέρριψε δουλειά 35 εκατ. δολαρίων

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του μάλιστα, αυτό θα ήταν το μεροκάματό του.

Γράφει: Esquire Editors 04 Δεκεμβρίου 2021

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ονειρεύονται καν ότι θα καταφέρουν να βγάλουν 35 εκατομμύρια δολάρια σε όλη τους τη ζωή, όμως ο George Clooney με το ταλέντο, τη δουλειά και την καλή του τύχη έφτασε στο σημείο να μπορεί να τα αποκτήσει με μόλις μία μέρα δουλειάς. Κι όχι μόνο αυτό, βρίσκεται στη θέση να μπορεί να την απορρίψει κιόλας.

Η αιτία της άρνησης

Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian που κάποια στιγμή μια αεροπορική εταιρεία του είχε προτείνει να πρωταγωνιστήσει σε μια διαφήμισή με αμοιβή 35 εκατομμύρια δολάρια. Ο ηθοποιός, όμως, είχε αρνηθεί παρά το γεγονός ότι θα του έπαιρνε μόλις μια μέρα για να ολοκληρώσει το project. Όπως εξήγησε "μίλησα στην Amal για αυτό κι αποφασίσαμε ότι δεν άξιζε τον κόπο.

H συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης