Θα μπορούσε ο George Clooney να είναι ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ;

Με αφορμή τη νέα του ταινία, The Tender Bar, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολιτική, τη ζωή με την Amal και στον 'κουφιοκέφαλο' Donald Trump.

Γράφει: Esquire Editors 13 Οκτωβρίου 2021

Τα τελευταία χρόνια ο George Clooney είναι πολύ επιλεκτικός με ό,τι κάνει επαγγελματικά και αυτό διότι έχει αποφασίσει να απολαύσει τη ζωή του όσο είναι ακόμα νέος. Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC με αφορμή τη νέα του ταινία The Tender Bar, στην οποία αυτή τη φορά κατέχει την καρέκλα του σκηνοθέτη, αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα που τον απασχολούν, ενώ απάντησε επιτέλους στο ερώτημα αν πρόκειται να κατέβει στην πολιτική.

Θα μπορούσε ο George Clooney να είναι ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ;

Όπως γίνεται κατανοητό από τα λεγόμενά του, ο πιο γοητευτικός άνδρας του Hollywood εξηγεί πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική, γιατί θέλει να έχει πραγματικά μια καλή ζωή. Έχοντας βάλει στόχο να μειώσει τον φόρτο εργασίας του, όπως έχει βάλει σε εφαρμογή τον τελευταίο καιρό, επιθυμεί να απολαύσει κάθε λεπτό της ζωής που του απομένει. 

Στα 60 του συνειδητοποιεί πως κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά από τη δουλειά, τοποθετώντας τα ως προτεραιότητα πάνω από αυτή. Όπως είπε χαρακτηριστικά, όσο ακόμα μπορεί να παίζει μπάσκετ, θα αναλαμβάνει λιγότερα πρότζεκτ. 

Η συνέχεια στο Madamefigaro.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης