Πολλές φορές αισθάνομαι τόσο θετικά προδιατεθειμένος απέναντι στα τηλεοπτικά προϊόντα και επιμένω πως οι άνθρωποι πίσω από τις οθόνες μας έχουν ειλικρινείς και καλές προθέσεις. Όμως τις τελευταίες μέρες το πράγμα στην ελληνική τηλεόραση κάπου ξέφυγε, πάντα προς το χειρότερο, και φυσικά εδώ κάθε πρόθεση περίττευε.

Άφιξη Βαλάντη ως είδηση. Γιατί;

Την κορδέλα για τις αμήχανες στιγμές στην ΤV τις τελευταίες μέρες την έκοψε η άφιξη του Βαλάντη στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Παιδιά, πέρα από κάθε άλλο σχόλιο, να επαναλάβω πως μιλάμε για τον Βαλάντη, έναν μη επίκαιρο τραγουδιστή, που πάντα κάνει (ας πούμε) καυστικές δηλώσεις και κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Survivor έφτασε να εκνευρίζει ακόμα και τα καβούρια, όπως και να εκνευρίζεται από την παρουσία τους εκεί.

Και εκεί που ο Αρτ -που τίποτα δεν έχω με τον άνθρωπο, πέρα από το ότι δεν μου αρέσει η αισθητική της δουλειάς του και όλο αυτό το "αστειάκι" με τα πάντα- προσπαθεί να πάρει μια δήλωση, του πετάνε κάτω το πλακάτ, τον σπρώχνουν και όλο αυτό on air.

> Διάβασε ακόμη: Μήπως ζούμε στην εποχή της άβολης τηλεόρασης;

Προς τι τόσο μίσος και αλληλοσπαραγμός; Έχει τέτοια ανάγκη η ζωντανή, ελληνική τηλεόραση να μεταδώσει ζωντανά την άφιξη του Βαλάντη από τον Άγιο Δομίνικο που πρέπει να ποδοπατηθούν δημοσιογράφοι για να εξασφαλίσουν μια... αποκλειστικότητα;

Με λίγα λόγια, ούτε αστείο ήταν, ούτε χρήσιμο για τον τηλεθεατή και σίγουρα ήταν επίπονο για τους εργαζόμενους στα τηλεοπτικά συνεργεία γιατί κανείς φαντάζομαι δεν είπε "Πώς θα περάσω το σουκου" και έδωσε την απάντηση: "δεν πας να χτυπιέσαι στο Βενιζέλος για μια δήλωση που δεν ενδιαφέρει κανένα;". Και λίγο με αφορά αν αυτό έγινε σε μία εκπομπή που την παρουσιάζει η Καραβάτου ή η Ηλιάκη ή ο καθένας.

> Διάβασε ακόμη: Γιατί το Survivor δε θα γίνει ποτέ MasterChef

Τουναντίον ένα μπράβο στην Κατερίνα Καραβάτου που δεν πέρασε στα ψιλά αυτό που είδε και επέμεινε στο ότι απώθησαν έτσι ατσούμπαλα τον συνεργάτη της. Βέβαια μιλάμε για κάποιον τσάμπα πεταμένο τηλεοπτικό χρόνο. Ας έκαναν συνέντευξη στο πόμολο της πόρτας, λιγότερο άβολο θα μου ήταν. Θα απαντήσει το πόμολο; Όχι. Απάντησε ο Βαλάντης; Όχι. Άρα Χ.

Η συνέχεια στο Yupiii.gr