Τα πλουσιότερα και πιο επιδραστικά κατοικίδια ζώα στον κόσμο

Η λίστα με τα πιο προνομιούχα και επιδραστικά τετράποδα παγκοσμίως.

Οι influencers προϋπήρχαν του μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για την ακρίβεια, ένα είδος τους χρονολογείται στη ρωμαϊκή εποχή, όταν οι πιο διάσημοι μονομάχοι υποστήριζαν προϊόντα, όπως ακριβώς κάνουν οι σημερινοί αθλητές. Στις μέρες μας βέβαια, η κατάσταση έχει σχεδόν ξεφύγει, αφού influencer μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, ακόμη και από τη θαλπωρή του σπιτιού του. Βασικά, η επόμενη γενιά θα μπορούσε άνετα να είναι τα κατοικίδια ζώα μας, μάλιστα πολλά από αυτά βρίσκονται ήδη σε καλό δρόμο για να καθιερωθούν ως χρυσοπληρωμένες διασημότητες του Instagram. Σύμφωνα με έρευνα του All about Cats, 10 από αυτά συνθέτουν τη λίστα με τα πλουσιότερα τετράποδα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. 

Η ιστοσελίδα ανέλυσε χιλιάδες προφίλ ζώων στο Instagrams και βρήκε αυτά με τους περισσότερους followers, likes και διάδρασης, δηλαδή εκείνα με τη μεγαλύτερη επιρροή. Με τα ίδια δεδομένα επίσης, δημιούργησε και μία δεύτερη υπολογίζοντας πόσα χρήματα θα μπορούσε να βγάλει το κάθε ένα από αυτά ανά ανάρτηση στο Instagram ώστε να μπορέσει να υποθέσει κατά προσέγγιση την περιουσία τους. 

>Διάβασε ακόμη: Οι πιο δημοφιλείς γάτες στο ίντερνετ

Θα πρότεινα προτού διαβάσεις τις λίστες με τα πλουσιότερα και πιο επιδραστικά ζώα στο διαδίκτυο, να κάτσεις αναπαυτικά σε έναν καναπέ και να έχεις πρόχειρο ένα ποτήρι νερό, για παν ενδεχόμενο. 

Τα πλουσιότερα κατοικίδια

Τα πλουσιότερα και πιο επιδραστικά κατοικίδια ζώα στον κόσμοall about cats

Το πλουσιότερο κατοικίδιο στον κόσμο είναι ένας γερμανικός ποιμενικός γνωστός ως Gunther VI, ανήκει στην Gunther Corporation που διαχειρίζεται επίσης την περιουσία, ενώ μέσω επενδύσεων σε ακίνητα η κληρονομιά του αυξήθηκε από 80 εκατ. δολάρια το 1992 σε 500 (!) μέχρι σήμερα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Star (@dailystar)

Το δεύτερο πλουσιότερο τετράποδο παγκοσμίως (και η πλουσιότερη γάτα του κόσμου) είναι η γάτα Nala, η οποία έχει καθαρή αξία 100 εκατ. δολάρια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

 

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Olivia Benson, η καλύτερη φίλη της Taylor Swift, η οποία μεταξύ άλλων διαθέτει τη δική της σειρά προϊόντων και έχει κάνει cameos σε πολλές διαφημίσεις μεγάλου προϋπολογισμού, μεταξύ άλλων για εταιρείες όπως η Diet Coke και τα Ned Sneakers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Τα πιο επιδραστικά κατοικίδια

πλουσιότερα κατοικίδιαall about cats

Στην κορυφή του Instagram, βρίσκεται το χνουδωτό Πομεράνιαν Jiffpom. Με σχεδόν 10 εκατ. ακολούθους ο Jiff έχει κατακτήσει δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες, (που εμφανίζονται στην έκδοση του 2015, έχει εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ της Katy Perry για το Dark Horse και έχει εκδώσει το δικό του βιβλίο με τίτλο I am Jiffpom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by j i f f p o m (@jiffpom)

Στη δεύτερη θέση, είναι και πάλι η φίλη μας η Nala, ενώ τρίτος έρχεται ο Doug the Pug με 3,8 εκατ. ακολούθους. Όπως και ο βασιλιάς της λίστας, Jiffpom, έτσι και ο Doug έχει εμφανιστεί σε διάφορα μουσικά βίντεο και για την Katy Perry και τους Fall Out Boy, ενώ έχει εκδώσει το δικό του βιβλίο με τίτλο Doug the Pug: Ο βασιλιάς της ποπ κουλτούρας, ένα μπεστ σέλερ των New York Times. Στο Νάσβιλ του Τενεσί, γιορτάζουν την Ημέρα του Doug the Pug τις 20 Μαΐου, η οποία θεσπίστηκε από τον δήμαρχο της πόλης το 2019.

 

Ολόκληρη την έρευνα, βρίσκεις εδώ.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το κόλπο για να φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό σημείωμα

Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να βελτιώσεις για να κάνεις το βιογραφικό σου ιδανικό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

5 τροφές που ίσως ευθύνονται για τον πονοκέφαλό σου

Κάποιες από αυτές, σίγουρα δεν περνούσαν καν από το μυαλό μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear