Όταν ο George Clooney ήταν πωλητής κοστουμιών

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός κάπως έπρεπε να επιβιώσει προτού γίνει σταρ του σινεμά.

Το όνομά του είναι πλέον άμεσα συνδεδεμένο με τη Μέκκα του κινηματογράφου, με μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, διαφημίσεις και υπέρογκους τραπεζικούς λογαριασμούς. Όμως, πριν από αρκετά χρόνια, η παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος δεν τον είχε συμπεριλάβει στον κύκλο της, συνεπώς έκανε περιστασιακές δουλειές για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Σήμερα, ο (δις) βραβευμένος με Όσκαρ George Clooney και ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της παγκόσμιας βιομηχανίας κινηματογράφου.

Πριν όμως 30 χρόνια πουλούσε ασφάλειες ζωής πόρτα-πόρτα. Έχει αναφέρει ότι την πρώτη του μέρα στην δουλειά πούλησε μόνο ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο και ο άντρας που το αγόρασε πέθανε την ίδια μέρα! Αλλά δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε την καριέρα του στις πωλήσεις σε μεγάλη επιχείρηση που πουλούσε κοστούμια. Ο ίδιος έχει επίσης ομολογήσει σε συνέντευξή του ότι προσπαθώντας να βρει μια θέση στο Χόλιγουντ, στις αρχές της καριέρας του ζούσε στην ντουλάπα ενός φίλου του και είχε ένα ποδήλατο με το οποίο πήγαινε στις οντισιόν.

Οι πρώτες αποτυχημένες οντισιόν

Η καλύτερή του εμφάνιση; Στο Return of the Killer Tomatoes, μια ταινία του 1988 για έναν τρελό επιστήμονα, ο οποίος αναπτύσσει μια διαδικασία που μετατρέπει τις ντομάτες σε δολοφόνους.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το κόλπο για να φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό σημείωμα

Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να βελτιώσεις για να κάνεις το βιογραφικό σου ιδανικό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

5 τροφές που ίσως ευθύνονται για τον πονοκέφαλό σου

Κάποιες από αυτές, σίγουρα δεν περνούσαν καν από το μυαλό μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear