Τα χειριστικά τρικ της Amber Heard στο δικαστήριο

Μία ειδικός στη γλώσσα σώματος αναλύει την τακτική της.

Στα πιο πρόσφατα νέα αυτής της ιστορίας, η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Judi James, ανέλυσε την  οπτική επικοινωνία που χρησιμοποιεί η Amber Heard για να πετύχει αυτό που θέλει.

Όπως δήλωσε στη DailyMail, η Amber Heard καταβάλλει "απελπισμένη προσπάθεια" να φαίνεται πιο συμπαθητική στο κοινό. "Η κατεύθυνση του βλέμματος και της ομιλίας της είναι πολύ σημαντική. Το ότι χαμογέλασε στους ενόρκους ήταν για να έρθει κοντά τους και να προκαλέσει μια συμπάθεια", είπε αρχικά η expert.

"Είναι πολύ συνηθισμένο να προσπαθεί κανείς να απευθυνθεί άμεσα στην επιτροπή, στις ΗΠΑ, όμως η Amber Heard φαίνεται να προσπαθεί να δημιουργήσει προσωπικές συνδέσεις με τα μέλη της επιτροπής, ξεκινώντας με χαμόγελα. Πρώτα χαμογελάει προς την κατεύθυνση του δικαστή κι αμέσως, γυρνάει το κεφάλι της προς την επιτροπή, δείχνοντας διαθέσιμη να απαντήσει σε κάθε τους ερώτηση", συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τα μεγάλα της όπλα

Τα μαλλιά

Κατά τα λεγόμενά της ειδικού ακόμα και ο τρόπος που χτενίζει τα μαλλιά της σημαίνει πολλά. "Η χωρίστρα της είναι στα αριστερά, πράγμα που σημαίνει ότι η επιτροπή μπορεί να έχει ξεκάθαρη θέα του προσώπου της. 

Τα μάτια

Ένα ακόμη  "όπλο" της ηθοποιού είναι τα μάτια όπως εξηγεί η ειδικός: "Η επιτροπή βλέπει τα μάτια της.Τα μάτια θεωρούνται ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σώματος σε ένα δικαστήριο, όσον αφορά τα εσωτερικά συναισθήματα. Τείνουμε να εμπιστευόμαστε περισσότερο τους ανθρώπους, όταν μπορούμε να δούμε τις εκφράσεις των ματιών τους. Οπότε, η κυρία Χερντ προσπαθεί έτσι να δείξει ότι δεν έχει τίποτα απολύτως να κρύψει". 

H συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης