Στις Σπέτσες με τη Belvedere και τον Γιώργο Καράβα

Όλα όσα ζήσαμε στο Spetses Classic Yacht Regatta μαζί με το διεθνούς φήμης μοντέλο και την super premium βότκα.

Γράφει: Esquire Editors 01 Ιουλίου 2022

Ο Διεθνής Αγώνας Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών Σπετσών (Spetses Classic Yacht Regatta, SCYR) δεν είναι απλά ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό event αλλά μία πραγματική γιορτή, μία εμπειρία γεμάτη μαγικές εικόνες και έντονες συγκινήσεις, παράλληλα και συμπληρωματικά με όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο νησί των αρωμάτων κάθε Ιούνιο. 

Ο ιδιαίτερος αυτός αγώνας εξυμνεί τις αρχές και αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι, με τους θεατές να έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν σπάνια σκαριά από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να απολαύσουν υψηλού επιπέδου αγώνες ιστιοπλοϊας, σε μία πραγματική γιορτή του ναυταθλητισμού και της ξυλοναυπηγικής τέχνης.

Η 10η διοργάνωση του SCYR δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και εκλεκτούς καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιώργος Καράβας, με το διεθνούς φήμης μοντέλο να αποτελεί επίτιμο προσκεκλημένο της Belvedere Vodka.

Στις Σπέτσες με τη Belvedere και τον Γιώργο Καράβα
ΚΑΡΑΒΑΣ ΣΠΕΤΣΕΣ 3

Κατά την πρώτη ημέρα ο Γιώργος Καράβας έδωσε το παρών στο Welcome Cocktail που διοργανώθηκε από τη Moët & Chandon και τη Belvedere Vodka για την έναρξη του Spetses Classic Yacht Regatta, που φιλοξενήθηκε στο ιστορικό Poseidonion Grand Hotel, ορόσημο του νησιού των Σπετσών.

ΚΑΡΑΒΑΣ ΣΠΕΤΣΕΣ 2

Την αμέσως επόμενη, μπήκε στο βαθύτερο πνεύμα του event καθώς φιλοξενήθηκε στο ιστιοπλοϊκό σκάφος Viking. Εκεί, γνώρισε το πλήρωμα, μυήθηκε στα μυστικά της ιστιοπλοΐας και απόλαυσε Belvedere Vodka μαζί με το Belvedere crew.

​​ΚΑΡΑΒΑΣ
ΚΑΡΑΒΑΣ ΣΠΕΤΣΕΣ 1

Το peak του long weekend ήρθε με το high energy party που πραγματοποίησε η Belvedere Vodka στο Bikini, εκεί οπου ο Γιώργος Καράβας και οι υπόλοιποι επισκέπτες απόλαυσαν προσεγμένα Belvedere cocktails.

ΚΑΡΑΒΑΣ ΣΠΕΤΣΕΣ 5
ΚΑΡΑΒΑΣ ΣΠΕΤΣΕΣ 6

H super premium βότκα Belvedere δε θα μπορούσε παρά να στηρίζει το θεσμό, πιστοποιώντας για ακόμη μία φορά τις κοινές αξίες, όπως η προσήλωση στην ποιότητα. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το κόλπο για να φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό σημείωμα

Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να βελτιώσεις για να κάνεις το βιογραφικό σου ιδανικό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

5 τροφές που ίσως ευθύνονται για τον πονοκέφαλό σου

Κάποιες από αυτές, σίγουρα δεν περνούσαν καν από το μυαλό μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear