Kim Kardashian, μία επαγγελματίας socialite

Η Kim Kardashian γίνεται σήμερα 42 ετών και εμείς θυμόμαστε 20 ατάκες της που έγραψαν ιστορία.

Η Kim Kardashian είναι ίσως η δημοφιλέστερη γυναίκα για τους Millenialls και δύσκολα θα συναντήσει κανείς κάποιο αποτυχημένο εγχείρημά της. ΟΚ, οι γάμοι της εξαιρούνται. Η Aμερικανίδα με αρμενική καταγωγή, τηλεστάρ, influencer και όχι μόνο, κλείνει σήμερα 21 Οκτωβρίου, τα 42 της χρόνια και τα τελευταία 15 είναι το απόλυτο είδωλο για εκατομμύρια κόσμου. 

Η κόρη του Robert Kardashian και της Kris Jenner ξεκίνησε να απασχολεί την κοινή γνώμη το 2003 ως μια απλή στυλίστρια της Brandy Norwood, αδερφής του τότε συντρόφου της, Ray J. Η σχέση αυτή ούτε άρχισε καλά -η Kardashian ήταν ακόμη παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Damon Thomas- ούτε τελείωσε καλά. Η μητέρα των αδερφών Norwood θα την κατηγορούσε λίγο αργότερα ότι έκλεψε λεφτά. Το έλυσαν στα δικαστήρια, η Kardashian όμως είχε ήδη κάνει την επόμενη κίνηση. Ανέλαβε στυλιστικά την Paris Hilton. 

> Διάβασε ακόμη: Kanye West, ένας ιδιοφυής κόπανος

Ήταν η εποχή που η Ηilton έκανε ό,τι ήθελε. Ήταν πιθανότατα η Kardashian της εποχής της. Παιδική φίλη της Paris Hilton, η Kardashian το 2006 θα εμφανιζόταν σε διάφορα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς The Simple Life, με την Ritchie και τη Hilton. Το μπαμ είχε ήδη γίνει, ωστόσο αυτό που ακολούθησε το 2007 ήταν το κάτι άλλο. 

Ένα ολιγόλεπτο sex tape της Kim Kardashian και του Ray J, έγινε viral θυμίζοντάς μας Pamela Anderson και Tommy Lee. Ο ένας κατηγόρησε τον άλλον και η διαμάχη συνεχίζεται νομικά μέχρι σήμερα, αλλά η Kim Kardashian δεν ήταν πια μια απλή στυλίστρια. Είχε ιδρύσει μαζί με τις δύο αδερφές της, την Boutique Dash στην Καλιφόρνια. Στο μεταξύ, η μητέρα της είχε παντρευτεί τον Bruce Jenner (νυν Caitlyn Jenner) και όλη η οικογένεια θα ξεκινούσε το δικό της σόου, το Keeping Up with the Kardashians που θα προβαλλόταν από το 2007 στο E!

Τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία. Η Kim Kardashian παντρεύτηκε και χώρισε άλλες δύο φορές με τους Chris Humphries και Kanye West. Έκανε ιστορικά πρωτοσέλιδα στο Playboy και κυρίως στο Paper και μπόρεσε να γίνει ένας μύθος στα social media. Ίσως ο πρώτος μύθος στη μικρή ιστορία τους.

> Διάβασε ακόμη: Η Kim Kardashian τρολάρει τις Kardashians

Σήμερα, η τηλεοπτική σειρά The Kardashians προβάλλεται πλέον από το Hulu και κάθε μέλος της οικογένειας μπόρεσε να φτιάξει από μια περσόνα κυρίως χάρη στην οξυδέρκεια και το επιχειρηματικό πλάνο της Kim. Η Kardashian ξεχώρισε όλα αυτά τα χρόνια, πέρα από τα φυσικά (και μη) προσόντα της, και για τις φαρμακερές ατάκες που έχει εκτοξεύσει προς πάσα κατεύθυνση. Σήμερα γιορτάζουμε τα 42 της χρόνια παραθέτοντας τις 20 κορυφαίες της. 

20 φαρμακερές ατάκες της Kim Kardashian που έγραψαν ιστορία

  • Είμαι κάπως σοκαρισμένη που παίρνω ένα βραβείο μόδας όταν είμαι γυμνή τις περισσότερες φορές.
  • Για τον Kanye: Με έφτιαξες για να είμαι αυτό το σέξι άτομο και [να έχω] αυτοπεποίθηση και όλα αυτά τα πράγματα - και μόνο και μόνο επειδή είσαι σε ένα ταξίδι και είσαι στη μεταμόρφωσή σου, δεν σημαίνει ότι είμαι στο ίδιο σημείο με σένα.
  • Μου αρέσει όταν οι άνθρωποι με υποτιμούν και μετά εκπλήσσονται ευχάριστα.
  • Είμαι από την Αρμενία, οπότε φυσικά και έχω εμμονή με την αποτρίχωση με λέιζερ.
  • Συνήθιζα να εξαρτώμαι τόσο πολύ από τους άντρες με τους οποίους είχα σχέση. Δεν ξέρω γιατί, διότι δεν είχα ανατραφεί έτσι.
  • Νοίκιασα στη μαμά μου μια μαϊμού για μια εβδομάδα, επειδή είχε ένα σύνδρομο όπου της έλειπαν τα παιδιά στο σπίτι.
  • Αν δεν μου αρέσει κάτι που συμβαίνει στη ζωή μου, το αλλάζω. Και δεν κάθομαι να παραπονιέμαι γι' αυτό για ένα χρόνο.
  • Παίρνω γράμματα από κορίτσια που με ικετεύουν να τις υιοθετήσω.
  • Είναι τιμή μου που ο Kanye με αποκαλεί "τέλεια σκύλα". Το λατρεύω. Ξέρω ότι δεν το εννοεί με αρνητικό τρόπο όταν λέει αυτή τη λέξη.
  • Δεν πίνω καν. Δεν αντέχω τη γεύση του αλκοόλ. Κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς δοκιμάζω ένα ποτό και κάθε φορά με πιάνει ναυτία. 
  • Σταμάτα να ξαπλώνεις στο έδαφος μόνο και μόνο για να μου βγάλεις μια φωτογραφία τον κώλο. Κυριολεκτικά είναι συνεχώς στον κώλο μου και με έχουν κουράσει.
  • Για μένα, το skinny είναι απλά ένα στυλ τζιν, όχι ένας στόχος.
  • Αν δεν νιώθω αυτοπεποίθηση για το σώμα μου, δεν πρόκειται να κάθομαι στο σπίτι και να λυπάμαι τον εαυτό μου και να μην κάνω κάτι γι' αυτό.
  • Νομίζω ότι εφόσον μαθαίνεις από τα λάθη σου και δεν τα κάνεις ξανά και ξανά, είσαι στο σωστό δρόμο.
  • Είναι καιρός να αναγνωρίσουμε τη Γενοκτονία των Αρμενίων.
  • Το τέλειο ραντεβού για μένα θα ήταν να μείνω στο σπίτι, να κάνω ένα μεγάλο πικνίκ στο κρεβάτι, και να τρώω μπισκότα βλέποντας καλωδιακή τηλεόραση.
  • Μου αρέσει όταν οι άνθρωποι με υποτιμούν και μετά εκπλήσσονται ευχάριστα.
  • Έχω κυτταρίτιδα. Και λοιπόν;
  • Οι ικανότητές μου στο twerking είναι για το κρεβάτι, όχι για το κλαμπ.
  • Λατρεύω τον ήλιο, αλλά δεν έχω το χρόνο να μαυρίσω καλά και να το διατηρήσω όλο το χρόνο, γι' αυτό είμαι μεγάλη θαυμάστρια των προϊόντων μαυρίσματος.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας