O Barack Obama γλυκοκοιτάζει το NBA

Αν και φίλός των Σικάγο Μπουλς, ο Barack Obama φαίνεται να είναι ανάμεσα στο γκρουπ επιχειρηματιών που θέλει να αγοράσει τους Φοίνιξ Σανς.

Επιτυχημένος δικηγόρος, άχαστος πολιτικός και τώρα ιδιοκτήτης ομάδας στο ΝΒΑ; Ο Barack Obama δε σταματά ποτέ να είναι δραστήριος και αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές ακόμα και μετά τη συνταξιοδότησή του από την πολιτική. Όσον αφορά στα αθλητικά, είναι γνωστό ότι ξέρει τόσο από αμερικάνικο football, όσο φυσικά και από μπάσκετ, στο οποίο έχει δείξει αρκετές φορές τις ικανότητές του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Έχοντας μείνει για χρόνια στο Σικάγο, τα χρόνια που ο Michael Jordan έκανε τα δικά του, ήταν αδύνατο να μην παρασυρθεί στους ρυθμούς των Σικάγο Μπουλς. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί μιλά για τα καλύτερα λόγια για τους Ταύρους, ωστόσο τα επιχειρηματικά του πλάνα φαίνεται να είναι διαφορετικά. 

Όπως αποκάλυψε ο Bill Simmons στο ομώνυμο και ιδιαίτερα επιδραστικό podcast του, ο Πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ συμμετέχει σε ένα γκρουπ επιχειρηματιών που σκοπεύει να αγοράσει τους Φοίνιξ Σανς. Η αποκάλυψη έγινε σε μια συνέντευξη με τον εμβληματικό σέντερ των Σανς, Charles Barkley, και φυσικά έκανε το γύρο του διαδικτύου. 

Οι δύο τους μιλούσαν για το ποιος θα μπορούσε να αγοράσει τους Phoenix Suns, τους οποίους ο ιδιοκτήτης Robert Sarver έθεσε πρόσφατα προς πώληση, αφού αντιμετώπισε ποινές από το NBA για παραπτώματα στο χώρο εργασίας. "Οι μέρες που κάποιος μπορούσε να βάλει ένα μικρό ποσό και να διοικήσει την ομάδα έχουν περάσει", είπε ο Simmons. "Πιθανόν να ρίχνω κάποια είδηση εδώ, αλλά άκουσα ότι υπάρχει ένας τύπος που θα μπορούσε να τα καταφέρει. Άκουσα ότι ο Obama συμμετέχει σε μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Και πιστεύω ότι αυτός ο τύπος θα μπορούσε να τα καταφέρει να κάνει χαρούμενο ένα γκρουπ επιχειρηματιών. 

Πρώτα απ' όλα, ο Simmons έχει πιθανότατα δίκιο. Ο Obama προφανώς θα ενέπνεε άμεσο σεβασμό, ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα θα έβαζε στο ταμείο της ιδιοκτησίας. Δεύτερον: "Barack Obama, ιδιοκτήτης του ΝΒΑ". Ακούγεται υπέροχα, ακόμα κι αν δεν είναι για τους αγαπημένους του Bulls. 

> Διάβασε ακόμη: Η στιλιστική επανάσταση του Barack Obama

O Barkley είναι ήδη υπέρμαχος του Obama

Η πρώτη τοποθέτηση σε ενδεχόμενη "εμπλοκή" του Obama στους Σανς ήρθε από τον Charles Barkley ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος με αυτήν την προοπτική και όπως είπε χαρακτηριστικά: "Αν με καλέσει θα πάω αμέσως γιατί έχω μεγάλη αγάπη και θαυμασμό γι' αυτόν τον τύπο". Oι εκτιμήσεις στις ΗΠΑ για την αγοραπωλησία των Σανς κάνουν λόγο για ποσό που μπορεί να φτάσει έως και τα 4 δις δολάρια.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.