Sean Penn & Volodymyr Zelensky έχουν μια αλλιώτικη σχέση

Ο Sean Penn χάρισε το Όσκαρ του στον Volodymyr Zelensky: "Όταν κερδίσεις, να το φέρεις πίσω στο Malibu".

Γράφει: Esquire Editors 09 Νοεμβρίου 2022

Την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή του προς τον πρόεδρο Volodymyr Zelensky και τον Ουκρανικό λαό επέδειξε απλόχερα για ακόμα μια φορά ο Sean Penn, ο οποίος ταξίδεψε για τρίτη φορά στην πληττόμενη χώρα εν μέσω της ρωσικής εισβολής. Από την έναρξη του πολέμου στις 24 Φεβρουαρίου και μέχρι σήμερα, ο χολιγουντιανός αστέρας κινητοποιείται συνεχώς υπέρ της Ουκρανίας με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού, για τα δεινά που έχει προκαλέσει ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin, τόσο στους Ουκρανούς πολίτες, όσο και στις ισορροπίες των εθνών του κόσμου.

Η ανάρτηση Zelensky

Αυτή την φορά, ωστόσο, η επίσκεψη του 62χρονου ηθοποιού είχε καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, αφού αποφάσισε να χαρίσει το ένα από τα δύο Όσκαρ, που κέρδισε την διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του. Σε ένα ολιγόλεπτο κλιπ που δημοσίευσε στα social media ο Ουκρανός πρόεδρος, παρουσιάζεται η στιγμή που ο Sean Penn φτάνει στο γραφείο του Zelensky στο Κίεβο κατά την διάρκεια μιας σύσκεψης και εφόσον χαιρετηθούν ένθερμα, ο διάσημος πρωταγωνιστής βγάζει από την τσάντα του το χρυσό αγαλματίδιο της Ακαδημίας Κινηματογράφου και το προσφέρει στον "καλό του φίλο". "Αυτό είναι για εσένα. Είναι απλώς μια συμβολική, ανόητη χειρονομία. Όμως εάν γνωρίζω ότι θα είναι εδώ μαζί σου τότε θα νιώθω καλύτερα…Είναι σαν να αφήνω ένα κομμάτι του εαυτού μου στην εμπόλεμη ζώνη και έτσι αισθάνομαι πολύ καλύτερα" ακούγεται να λέει ο Sean Penn.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.