Η Kirstie Alley έφυγε σε ηλικία 71 ετών μετά από μια σύντομη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, συγκλονίζοντας το Hollywood και ιδιαίτερα τους συμπρωταγωνιστές της. Ξεχωριστή σχέση είχε με τον John Travolta με τον οποίο είχε γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας 'Κοίτα Ποιος Μιλάει'. Όπως είχαν παραδεχτεί και οι δύο στο παρελθόν είχε ερωτευθεί ο ένας τον άλλο αλλά ποτέ δεν είχαν προχωρήσει σε σχέση.

Το 2018, η Alley είχε πει κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη ριάλιτι εκπομπή ΄Celebrity Big Brother' ότι "τον αγαπούσα. Ακόμα τον αγαπώ. Εάν δεν ήμουν παντρεμένη θα τον είχα παντρευτεί και θα έμπαινα σε ένα αεροπλάνο επειδή έχει το δικό του αεροπλάνο” ενώ το 2013 είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στον Howard Stern πως δεν έχει νιώσει ποτέ για κάποιον όπως για τον Travolta, τονίζοντας ότι τα αισθήματά τους ήταν αμοιβαία.

Οι δύο σταρ μπορεί να είχαν ερωτευθεί αλλά ποτέ δεν προχώρησαν σε σχέση καθώς η Alley ήταν παντρεμένη με τον Parker Stevenson, ενώ όταν χώρισαν το 1997, ο Travolta είχε παντρευτεί την Kelly Preston. "Μου πήρε χρόνια να μην βλέπω τον John με ερωτικό τρόπο” είχε πει εξηγώντας ότι "ήταν η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου”.

Τι είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της

Σε συνέντευξή της στο podcast του Dan Wootton είχε αποκαλύψει ότι "ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει” ήταν να μην κοιμηθεί με τον ηθοποιό: "Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει γιατί ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του, περνούσαμε ωραία μαζί. Δεν ήταν μια σεξουαλική σχέση γιατί δεν θα ήμουν άπιστη στον άντρα μου”.Όπως είχε πει "θεωρώ αυτό που έκανα χειρότερο γιατί επέτρεψα στον εαυτό μου να τον ερωτευθώ και να παραμείνω ερωτευμένη για πολύ καιρό”.

Η Alley, μάλιστα, παραδέχτηκε ότι συνέχιζε να φλερτάρει με τον ηθοποιό και μετά τον γάμο του με την Preston ενώ κάποια στιγμή, η σύζυγός του αποφάσισε να την αντιμετωπίσει: "Η Kelly ήρθε όσο ήταν παντρεμένοι και μου είπε 'Γιατί φλερτάρεις με τον άντρα μου;' και τότε αποφάσισε ότι έπρεπε να το πάρει απόφαση ότι αυτό θα τέλειωνε”.

Η συνέχεια στο Harper'sBazaar.gr