Τα πιο τρελά πράγματα που μπορείς να αγοράσεις από το Amazon

4 άχρηστες αγορές που εντοπίσαμε σκρολάροντας στο Amazon.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 05 Δεκεμβρίου 2022

Ναι, είναι εκατοντάδες τα άχρηστα αντικείμενα που θα βρεις αν ψάξεις όλη μέρα στο Amazon. Σαν εκείνες τις αγγελίες στο Marketplace στο Facebook που δεν καταλαβαίνεις τι λόγο ύπαρξης έχουν. Αν ποτέ βρείτε χρόνο, ρίχτε μια ματιά στα άδυτα του Amazon και σας εγγυόμαστε ότι δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Εμείς με μια σύντομη βόλτα παρατηρήσαμε 4 άχρηστες αγορές και σας τις προτείνουμε σε περίπτωση που έχετε λεφτά για χάσιμο (not).  

Το κοστούμι για να γίνετε αόρατοι

Τα πιο τρελά πράγματα που μπορείς να αγοράσεις από το Amazon@ amazon

Υπέροχα, πάντα ανάμεσα στα περίεργα αντικείμενα στο Amazon μπορείτε να αγοράσετε το κοστούμι για να γίνετε αόρατοι, δηλαδή την απόλυτη λύση για να αποφύγετε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις κάθε είδους. Τα κακά νέα είναι ότι φορώντας τη στολή Andoer Chromakey, δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε καθόλου από τα καθήκοντά σας. Θα έχετε, ωστόσο, την ευκαιρία να δείτε πώς γυρίστηκαν, για παράδειγμα, ορισμένες σκηνές από τον Αόρατο Άνθρωπο, αφού η αρχική λειτουργία της εν λόγω πράσινης ολόσωμης στολής θα ήταν να επιτρέπει την εφαρμογή ειδικών εφέ κατά τη διάρκεια της μεταπαραγωγής ενός βίντεο, σπανιότερα μιας φωτογραφίας, ακριβώς πάνω στο πρόσωπο που τη φοράει.

> Διάβασε ακόμη: Apps που σε πληρώνουν για να περπατάς

Εν ολίγοις πρόκειται για ένα από εκείνα τα ειδικά δώρα του Amazon που είναι ιδανικά για έναν δημιουργό βίντεο, ακόμη και αν ο ίδιος ο κατασκευαστής κλείνει τώρα το μάτι σε όσους πιστεύουν ότι είναι σαν κοστούμι καρναβαλιού.

Η καράφα σε σχήμα φορτηγού

Η καράφα σε σχήμα φορτηγού@ amazon

Μιλάμε για ένα διακοσμητικό σετ αποτελούμενο από δύο ποτήρια σναπς με δυνατότητα προσαρμογής και το πραγματικό αποκορύφωμα: μια καράφα σε σχήμα φορτηγού, με φορτηγό και ρυμουλκούμενο. Προφανώς μέσα στη δεξαμενή του φορτηγού υπάρχει εξαιρετική (ελπίζουμε) γκράπα με γεύση φρούτων, έτοιμη να χυθεί από τη βρύση πίσω από τη δεξαμενή. Στοιχηματίζουμε ότι τα περίεργα αντικείμενα του Amazon, όπως η καράφα σε σχήμα φορτηγού, θα προσελκύσουν και τους μεταλλάδες της παρέας σας. Όπως και να 'χει, πιείτε λίγο και υπεύθυνα, μην μας κάνετε να επαναλαμβανόμαστε.

Το θορυβώδες ραβδί

Ραβδί@ amazon

Πείτε την αλήθεια, το αναγνωρίσατε; Φυσικά! Ήταν η πιο βαθιά σας επιθυμία κάποτε και τώρα είναι εδώ. "Μεταξένια, βγες έξω". Ναι, είναι όντως αυτός: ανάμεσα στα περίεργα αντικείμενα του Amazon είναι το θορυβώδες ραβδί.

GIANTmicrobes

Giantmicrobes@ amazon

Αν έχετε αμφιβολίες ως προς το τι να αγοράσετε στο Amazon για να κάνετε ένα ειρωνικό δώρο για έναν φίλο που σπουδάζει ιατρική, έναν περίεργο μικρό αδελφό με πάθος για την επιστήμη ή ένα δώρο μόνο για εσάς, σημειώστε τα GIANTmicrobes ανάμεσα στα πολλά περίεργα αντικείμενα του Amazon. Τα εν λόγω παιχνίδια είναι πολύ προσεκτικά κατασκευασμένα και συνοδεύονται από μια ενημερωτική κάρτα σχετικά με την παθολογία που αντιπροσωπεύουν. Προφανώς, η μαριονέτα που προτείνεται εδώ είναι η μαριονέτα COVID-19: κοιτάζοντάς την έτσι, μοιάζει σχεδόν χαριτωμένη.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.

H Billie Eilish λεέι ότι θα έπρεπε να έχει διδακτορικό στον αυνανισμό

"Βασικά μιλάω για το σεξ κάθε φορά που έχω την ευκαιρία".

H Ferrari αλλάζει όνομα

Ύστερα από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό.

Γραφει TopGear

Είδαμε την πρώτη τηλεόραση MicroLED που κατέφθασε στην Ελλάδα

Οι νέες τηλεοράσεις και soundbars της Samsung είναι πραγματικά πρωτοποριακές και εντός θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος