Όλα όσα γνωρίζουμε για το Enola Holmes 3

Η Millie Bobby Brown έχει κάνει τον κόσμο να μιλά ξανά για αυτήν.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 06 Δεκεμβρίου 2022

Λίγες μέρες μετά το λανσάρισμα του Enola Holmes 2 στο Netflix η Millie Bobby Brown είναι πάλι στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Η Eleven, οπως την μάθαμε στο Stranger Things, πρωταγωνιστεί ξανά μαζί με τον Henry Cavill, ως η χαμένη αδερφή του Sherlock Holmes και το Enola Holmes 2 ήδη βρίσκεται στα δημοφιλέστερα έργα της πλατφόρμας παγκοσμίως. Η συζήτηση για την τριλογία έχει φυσικά ξεκινήσει, αφού οι δυο τους φαίνεται να τα πάνε αρκετά καλά. 

Οι ταινίες Enola Holmes βασίζονται στα Enola Holmes Mysteries, μια σειρά επτά βιβλίων της Nancy Springer. Τα αρχικά έξι βιβλία εκδόθηκαν μεταξύ 2007 και 2010, ενώ το έβδομο εκδόθηκε το 2021, ένα χρόνο μετά από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας στο Netflix.

Το πρώτο έργο με τις περιπέτειες της Enola Holmes, που κυκλοφόρησε το 2020, και το νέο δεν εστιάζουν σε ένα μόνο βιβλίο, αλλά προσαρμόζουν μέρη των δύο πρώτων βιβλίων της σειράς. Πρόκειται για τις ιστορίες: Η "υπόθεση του αγνοούμενου μαρκήσιου" και "Η υπόθεση της αριστερόχειρας κυρίας", οπότε υπάρχει αρκετό υλικό για τη συνέχεια. Η εισαγωγή του Dr. John Watson (Himesh Patel) στους τίτλους τέλους του Enola Holmes 2 είναι ουσιαστικά η εγγύηση ότι το έπος θα συνεχιστεί, επειδή ο παλιός καλός John παίζει καθοριστικό ρόλο στα επόμενα μυθιστορήματα της Enola Holmes.

Η υπόθεση του παράξενου μπουκέτου λουλουδιών συναντάται μόλις στο τρίτο βιβλίο της σειράς. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει άφθονο υλικό που μπορεί να προσαρμοστεί για μελλοντικές παραγωγές. Η ηθοποιός Millie Bobby Brown έχει σχολιάσει σε συνεντεύξεις της ότι ενδιαφέρεται να γυρίσει κι άλλες ταινίες, και παρόλο που ο Henry Cavill αποσύρθηκε πρόσφατα από τη σειρά The Witcher, δύσκολα θα θέλει να αποχωρήσει οριστικά από το Netflix. Όμως, η επιστροφή του ως Σούπερμαν στο νέο σύμπαν της DC θα μπορούσε να καθυστερήσει τα πράγματα. 

Πότε θα κυκλοφορήσει το Enola Holmes 3;

Το Enola Holmes κυκλοφόρησε στις 22 Σεπτεμβρίου 2020 και το Enola Holmes 2 στις 4 Νοεμβρίου 2022. Επομένως, μια κυκλοφορία στα τέλη του 2024 θα είχε νόημα, υπό την προϋπόθεση, φυσικά, ότι τα προγράμματα της Millie Bobby Brown και του Henry Cavill δε θα μπουν εμπόδιο.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.