Για τα τραύματα που έχει αφήσει στη ψυχή του, η εγκατάλειψη από την μητέρα του όταν ήταν παιδί, μίλησε ο Hugh Jackman σε συνέντευξή του. Όπως αποκάλυψε ο Χολιγουντιανός σταρ αποφάσισε να επουλώσει το ψυχικό αυτό τραύμα με ψυχοθεραπεία.
Τι δήλωσε ο αυστραλός ηθοποιός
"Ξεκίνησα πρόσφατα. Με βοήθησε πολύ. Το να έχεις κάποιον πραγματικά έξυπνο, ο οποίος είναι λίγο απομακρυσμένος από τον κόσμο σου, μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμο. Το πιο σημαντικό είναι πως με βοηθάει να έχω καλύτερη σχέση με τους ανθρώπους που αγαπώ στη ζωή μου και να τους καταλαβαίνω πραγματικά" είπε χαρακτηριστικά.
Ο ηθοποιός ήταν μόλις 8 ετών όταν η μητέρα του τον εγκατέλειψε ξαφνικά. Έφυγε από την Αυστραλία όπου ζούσαν, πήγε στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν επέστρεψε ποτέ, αφήνοντάς τον πίσω μαζί με τον πατέρα του Cristopher John και τα αδέλφια του Ralf, Zoe, Sonia και Ian.
Η συνέχεια στο WomanToc.gr