Ο Jeff Bezos αρραβωνιάστηκε

Το εντυπωσιακό μονόπετρο που "πρόδωσε" ότι ο ιδρυτής της Amazon και η δημοσιογράφος Lauren Sanchez ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ξένου Τύπου, ο Jeff Bezos και η σύντροφός του, Lauren Sanchez. Ο ιδρυτής της Amazon αρραβωνιάστηκε πριν από λίγες ημέρες με την βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφο και σύντροφό του τα τελευταία 5 χρόνια, Lauren Sanchez. 

Οι διακοπές στη Νότια Γαλλία

Τα χαρμόσυνα νέα ήρθαν όσο το ζευγάρι κάνει μαζί διακοπές στη Νότια Γαλλία. Το σαββατοκύριακο, Bezos και Sanchez άφησαν για λίγο το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν και παρακολούθησαν την πρεμιέρα της ταινίας "Killers of the Flower Moon" στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Η σύντροφος του επιχειρηματία εθεάθη επίσης να φορά ένα εντυπωσιακό και απερίγραπτης αξίας δαχτυλίδι την Κυριακή, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους "συνέβαλε” να περνούν χρόνο μαζί στο yacht του δισεκατομμυριούχου αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων που ονομάζεται Koru. Εκεί ακριβώς οι φωτογράφοι εντόπισαν το μονόπετρο που χάρισε ο Jeff Bezos στη σύντροφό του. Και είναι πραγματικά ανεκτίμητης ή μάλλον καλύτερα δυσθεώρητης αξίας και πολλών καρατίων. Στο ίδιο yacht υπάρχει ένα ξύλινο γλυπτό ομοίωμα της Sánchez αφιερωμένο στον έρωτα του.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.