Ο Mark Zuckerberg καλεί τον Elon Musk "να σοβαρευτεί"

Το σίριαλ μεταξύ Mark Zuckerberg και Elon Musk συνεχίζεται.

Όσο και αν δε θέλουμε να το παραδεχθούμε, φαίνεται πως δε θα δούμε σύντομα μία μάχη μεταξύ του Mark Zuckerberg και του Elon Musk, όπως μας έχουν "τάξει" τόσες και τόσες φορές. Πράγματι, η ιδέα του battle στο Κολοσσαίο μοιάζει πιο μακρινή από ποτέ- ειδικά μετά την πρόσφατη ανάρτηση του CEO της Meta.

Μέσω της πλατφόρμας του, Threads, ο Zuckerberg έστειλε το μήνυμά του στον Musk, προειδοποιώντας πως αν εκείνος δε σοβαρευτεί δεν πρόκειται να υπάρξει αυτή η περιβόητη πάλη μεταξύ τους.

"Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι ο Elon δεν είναι σοβαρός και ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε", έγραψε ο Zuckerberg. "Πρόσφερα ένα πραγματικό ραντεβού. Ο [πρόεδρος του Ultimate Fighting Championship] Dana White προσφέρθηκε να κάνει έναν νόμιμο διαγωνισμό για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Elon δεν επιβεβαιώνει την ημερομηνία, μετά λέει ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση και τώρα ζητάει να κάνουμε έναν γύρο προπόνησης στην πίσω αυλή μου αντ' αυτού. 

"Αν ο Elon σοβαρευτεί ποτέ για μια πραγματική ημερομηνία και επίσημη εκδήλωση, ξέρει πώς να με βρει. Διαφορετικά, καιρός να προχωρήσουμε. Θα επικεντρωθώ στο να αγωνίζομαι με ανθρώπους που παίρνουν το άθλημα στα σοβαρά".

Εντωμεταξύ, ο Musk μοιράστηκε screenshots από μια ανταλλαγή μηνυμάτων με τον Zuckerberg, επιβεβαιώνοντας ότι όντως ζήτησε έναν αγώνα εξάσκησης στο σπίτι του τελευταίου. Τα μηνύματα δημοσιεύτηκαν αρχικά από τον συγγραφέα Walter Isaacson, αφού φέρεται να του τα έστειλε ο Musk, ενώ αργότερα επιβεβαιώθηκαν από τον CEO της Tesla.

"Θα είμαι στο Palo Alto τη Δευτέρα", είπε μεταξύ άλλων ο Musk. "Ας παλέψουμε στο δικό σου Οκτάγωνο. Δεν έχω κάνει πολλές προπονήσεις, εκτός από έναν σύντομο αγώνα με τον [επιστήμονα πληροφορικής και μαύρη ζώνη βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου] Lex Fridman σήμερα. Αν και το θεωρώ πολύ απίθανο, δεδομένης της διαφοράς στο μέγεθός μας, ίσως είσαι ένας σύγχρονος Bruce Lee και με κάποιον τρόπο θα κερδίσεις".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ