Τα "Φιλαράκια" έβγαλαν κοινή ανακοίνωση για τον θάνατο του Matthew Perry

"Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μία οικογένεια".

Γράφει: Esquire Editors 31 Οκτωβρίου 2023

Οι συμπρωταγωνιστές του Matthew Perry στη δημοφιλέστερη σειρά όλων των εποχών, τα "Φιλαράκια", έσπασαν τη σιωπή τους δύο ημέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατό του συμπρωταγωνιστή τους, σε ηλικία 54 ετών.

Οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ, εξέδωσαν κοινή δήλωση τη Δευτέρα.

Στη δήλωσή τους αναφέρουν: "Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Matthew. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο".

Τα "Φιλαράκια" έβγαλαν κοινή ανακοίνωση για τον θάνατο του Matthew Perry

Οι συνδημιουργοί του "Friends" Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν και ο εκτελεστικός παραγωγός Κέβιν Μπράιτ εξέδωσαν επίσης δήλωση προς τιμήν του Perry. Η δήλωσή τους έγραφε: "Είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά, βαθιά λυπημένοι για τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Matthew. Φαίνεται ακόμα αδύνατο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αισθανόμαστε ευλογημένοι που τον είχαμε ως μέρος της ζωής μας".

Μια φωτογραφία του Matthew Perry κοινοποιήθηκε επίσης στον λογαριασμό "Friends" στο Instagram, μαζί με ένα μήνυμα που περιγράφει τον αείμνηστο ηθοποιό ως "ένα αληθινό δώρο για όλους μας".

Μάθιου Πέρι: Απαιτούνται πρόσθετες εξετάσεις για την αιτία θανάτου του - Τι έδειξε η νεκροψία

Τα αρχικά αποτελέσματα της νεκροψίας του Matthew Perry, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, είναι ασαφή και η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Η αιτία του θανάτου του ηθοποιού στην κατοικία του το Σάββατο θα απαιτήσει πρόσθετες διερευνητικές ενέργειες από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες προτού καταλήξει σε συμπέρασμα, σύμφωνα με το CNN.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του το απόγευμα της Κυριακής, σημείωσε στην αιτία θανάτου τη λέξη "deferred" δηλαδή αναβληθέν.

Σημειώνεται πως "σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί κατά τη στιγμή της αυτοψίας, εκδίδεται πιστοποιητικό αναβολής μέχρι να ολοκληρωθούν οι πρόσθετες εξετάσεις".

Έχουν ζητηθεί περαιτέρω εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας τοξικολογικής έκθεσης. Η έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες ανέφερε ότι αν και το επίσημο πόρισμα είναι πιθανό να μην ανακοινωθεί για αρκετές εβδομάδες, η σορός του Perry είναι έτοιμη να δοθεί στην οικογένειά του.

Η νεκροψία έχει διενεργηθεί αλλά οι ιατροδικαστές αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου του Perry, δήλωσε στο CNN το γραφείο του ιατροδικαστή.

Οι ανακριτές σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τις τοξικολογικές εκθέσεις για να προσδιορίσουν αν τυχόν ξένες ουσίες συνέβαλαν στον θάνατο του Perry, σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας του Λος Άντζελες ερευνά τον θάνατο του Perry, αλλά μια πηγή της αστυνομίας δήλωσε στο CNN ότι δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Από: TheToc.gr

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα