Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes στο Instagram δείχνει ένα αυγό

Συγκέντρωσε τα περισσότερα likes στην ιστορία, ξεπερνώντας την Kylie Jenner, και δημιουργεί την ίδια απορία σε όλους: Πώς γίνεται να το κατάφερε αυτό ένα αυγό;

Ένα αυγό, το μοναδικό post του λογαριασμού με όνομα world_record_egg που ανέβηκε στο Instagram στις 4 Ιανουαρίου έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ από likes, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 38.000.000 μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

"Ας καταρρίψουμε το παγκόσμιο ρεκόρ συγκεντρώνοντας περισσότερα likes από την Kylie Jenner" αναφέρει το σαφές μήνυμα στα σχόλια της φωτογραφίας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) on

Το συγκεκριμένο αυγό εκθρόνισε τη φωτογραφία της Kylie Jenner και της κόρης της Stormi (18.334.435 likes), η οποία με τη σειρά της είχε πάρει το ρεκόρ από μία φωτογραφία της Beyoncé - την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της το 2017 που είχε μαζέψει 11,2 εκατ. likes. 

Μέχρι το πρωί της Κυριακής, η εν λόγω φωτογραφία είχε 9.000.000 likes αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας κατάφερε να συγκεντρώσει τα διπλάσια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Το αυγό συμβολίζει τη νέα ζωή και τη γονιμότητα στην κινέζικη και τη χριστιανική κουλτούρα αλλά δεν είμαστε και τόσο σίγουροι πως υπήρχε βαθύτερο μήνυμα πίσω από αυτό.

Ίσως το αυγό να είναι ένα έξυπνο cross-platform trolling ή η απόδειξη πως ο αλγόριθμος του Instagram μπορεί πολύ εύκολα να διαφοροποιηθεί και να παίξει με τους influencers. Ή μπορεί απλά κάποιος να πίστεψε πως ένα αυγό θα σπάσει κάθε ρεκόρ, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει να παίρνεις και τόσο σοβαρά τα social media.

Κανείς δε γνωρίζει προς το παρόν ποιος βρίσκεται πίσω από τον μυστηριώδη λογαριασμό και κατά πόσο θα υπάρξουν άλλα posts στο μέλλον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος