Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes στο Instagram δείχνει ένα αυγό

Συγκέντρωσε τα περισσότερα likes στην ιστορία, ξεπερνώντας την Kylie Jenner, και δημιουργεί την ίδια απορία σε όλους: Πώς γίνεται να το κατάφερε αυτό ένα αυγό;

Γράφει: Αδαμάντιος Άττενμπεργκ 15 Ιανουαρίου 2019

Ένα αυγό, το μοναδικό post του λογαριασμού με όνομα world_record_egg που ανέβηκε στο Instagram στις 4 Ιανουαρίου έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ από likes, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 38.000.000 μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

"Ας καταρρίψουμε το παγκόσμιο ρεκόρ συγκεντρώνοντας περισσότερα likes από την Kylie Jenner" αναφέρει το σαφές μήνυμα στα σχόλια της φωτογραφίας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) on

Το συγκεκριμένο αυγό εκθρόνισε τη φωτογραφία της Kylie Jenner και της κόρης της Stormi (18.334.435 likes), η οποία με τη σειρά της είχε πάρει το ρεκόρ από μία φωτογραφία της Beyoncé - την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της το 2017 που είχε μαζέψει 11,2 εκατ. likes. 

Μέχρι το πρωί της Κυριακής, η εν λόγω φωτογραφία είχε 9.000.000 likes αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας κατάφερε να συγκεντρώσει τα διπλάσια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Το αυγό συμβολίζει τη νέα ζωή και τη γονιμότητα στην κινέζικη και τη χριστιανική κουλτούρα αλλά δεν είμαστε και τόσο σίγουροι πως υπήρχε βαθύτερο μήνυμα πίσω από αυτό.

Ίσως το αυγό να είναι ένα έξυπνο cross-platform trolling ή η απόδειξη πως ο αλγόριθμος του Instagram μπορεί πολύ εύκολα να διαφοροποιηθεί και να παίξει με τους influencers. Ή μπορεί απλά κάποιος να πίστεψε πως ένα αυγό θα σπάσει κάθε ρεκόρ, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει να παίρνεις και τόσο σοβαρά τα social media.

Κανείς δε γνωρίζει προς το παρόν ποιος βρίσκεται πίσω από τον μυστηριώδη λογαριασμό και κατά πόσο θα υπάρξουν άλλα posts στο μέλλον.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοπρασία με θέμα τον James Bond μας κάνει να γνωρίσουμε καλύτερα τον Roger Moore

Και ειδικότερα στον τρόπο που του άρεσε να εκφράζεται.

"Ξυρίστε τον τοξικό ανδρισμό": Η νέα διαφήμιση της Gillette γίνεται viral και διχάζει

Σωρεία αντιδράσεων από άντρες χρήστες στα social media για τη διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας που συντάσσεται με το κίνημα του #ΜeToo.