Ο Chuck Norris διοργανώνει αγώνα δρόμου στο Τέξας

Και όλοι όσοι συμμετάσχουν θα είναι ντυμένοι σαν εκείνον.

Γράφει: Πολυχρόνης Δρακάκης 29 Ιανουαρίου 2019

Ένα μικρό ανεκδοτάκι για να μπούμε στο κλίμα. "Η Γη δεν περιστρέφεται απλά γύρω από τον άξονά της, αλλά γυρνά κάτω από τα πόδια του Τσακ Νόρις καθώς αυτός τρέχει".

ΟΚ, μπήκαμε.

Μπορεί να είμαστε τόσο γρήγοροι όσο ο Chuck Norris, όπως φαίνεται κι από το κρύο ανέκδοτο παραπάνω, ωστόσο αν μας διαβάζεις από το Τέξας φίλε αναγνώστη μπορείς να αποδείξεις πόσο γρήγορος είσαι, αν λάβεις μέρος στον αγώνα 5 χιλιομέτρων που διοργανώνει ο γνωστός ηθοποιός στην πόλη Bryan στο Τέξας. Και να τρέξεις ντυμένος και εσύ σαν τον Chuck Norris.

Όσοι συμμετάσχουν στον αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να καταρρίψουν κι ένα ρεκόρ: Αυτό των περισσότερων ανθρώπων ντυμένων σαν τον Chuck την ίδια στιγμή.

Τα χρήματα που θα μαζευτούν από τους συμμετέχοντες θα διατεθούν στην οργάνωση Kickstart Kids, το ίδρυμα του Chuck Norris που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει μαθητές που ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες και στο Mercy Project, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που παλεύει για το τέλος της παιδικής δουλείας στην Γκάνα της Αφρικής. 

Η συμμετοχή κοστίζει 30 δολάρια (περίπου 25 ευρώ) για τους ενήλικες και 25 δολάρια (κάπου στα 18 ευρώ) για τα παιδιά. Για τους σκληροπυρηνικούς fans του Chuck Norris υπάρχει και το VIP πακέτο που περιλαμβάνει πρωινό με τον διάσημο ηθοποιό για να φορτιστούν οι μπαταρίες μετά τον αγώνα.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Υγεία & Fitness

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν υπάρχει sequel του Big Lebowski, o Dude απλά έκανε διαφημιστικό

O Jeff Bridges ξαναφορά την εμβληματική ζακέτα για τις ανάγκες μίας διαφήμισης.

Ο Bruce Willis πουλά το εντυπωσιακό σπίτι του στη Νέα Υόρκη

€11.350.000 απαιτούνται για να αγοράσει κάποιος την έπαυλη του δημοφιλούς Αμερικανού ηθοποιού.