Η νέα συνεργασία των Bryan Cranston και Aaron Paul δεν αφορά το Breaking Bad

Οι προσδοκίες διαψεύστηκαν με τον πιο σκληρό τρόπο.

O δημιουργός του Breaking Bad, Vince Gilligan, έχει επιβεβαιώσει εδώ και λίγο καιρό ότι εργάζεται πάνω σε μία ταινία που έχει άμεση σχέση με τη δημοφιλή σειρά. Οι φήμες για την επανένωση του iconic duo των Jesse Pinkman και Walter White φούντωσαν όταν ο Bryan Cranston ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία του με τον Aaron Paul, στις αρχές Ιουλίου, επιλέγοντας τη λεζάντα "Even sooner". Έγινε κάτι παραπάνω από προφανές ότι ετοιμάζουν κάτι μαζί και το μυαλό των περισσότερων, ειδικά των σκληροπυρηνικών fans της σειράς, πήγε στην επερχόμενη ταινία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryan Cranston (@bryancranston) on

Όχι, δεν πρόκειται γι' αυτό. Απλά, οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να μπουν σε μία από τις πιο επικερδείς βιομηχανίες μεταξύ των celebrities εσχάτως. Τα νέα κυκλοφόρησαν και πάλι από το Instagram του Bryan Cranston, με μία καινούρια φωτογραφία των δύο  αντρών και ένα τεράστιο λεκτικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryan Cranston (@bryancranston) on

"Πριν από τρία χρόνια καθόμασταν σε ένα sushi bar στη Νέα Υόρκη. Μιλούσαμε για τη ζωή και για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί. Περάσαμε καλύτερα από ποτέ στα γυρίσματα του Breaking Bad και χτίσαμε μία πραγματικά ξεχωριστή σχέση" αναφέρει στην αρχή το caption που χρησιμοποιεί ο Cranston, για να αποδειχθεί λίγο παρακάτω ότι πρόκειται για την επίσημη ανακοίνωση του project τους, που δεν είναι άλλο από το λανσάρισμα ενός mezcal που θα ονομάζεται Dos Hombres και θα έχει σήμα δύο γαϊδουράκια. 

Οι Cranston και Paul ταξίδεψαν στην Οαχάκα του Μεξικό, συνάντησαν αρκετούς παραγωγούς και κατέληξαν σε εκείνη τη μονάδα που θα τρέχει την παραγωγή του ποτού τους.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dos Hombres (@doshombres) on

Περισσότερο από το να τους βλέπουν να δοκιμάζουν αποστάγματα αγαύης και να διαβάζουν ιστορίες για το Μεξικό, οι fans της σειράς θα προτιμούσαν να δουν τους δύο ηθοποιούς ξανά μαζί στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη, να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα: Να φτιάχνουν ναρκωτικά. Ακόμη και έτσι ωστόσο, η αναμονή για το trailer της ταινίας, παραμένει τεράστια. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.

H Billie Eilish λεέι ότι θα έπρεπε να έχει διδακτορικό στον αυνανισμό

"Βασικά μιλάω για το σεξ κάθε φορά που έχω την ευκαιρία".

H Ferrari αλλάζει όνομα

Ύστερα από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό.

Γραφει TopGear

Είδαμε την πρώτη τηλεόραση MicroLED που κατέφθασε στην Ελλάδα

Οι νέες τηλεοράσεις και soundbars της Samsung είναι πραγματικά πρωτοποριακές και εντός θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος